Едва ли има човек, който не е чул за Виктория

...
Едва ли има човек, който не е чул за Виктория
Коментари Харесай

Скъпото си я влече: Виктория Капитонова се похвали с чантичка за над 5 000 лева

Едва ли има човек, който не е чул за Виктория Капитонова – сигурно с нищо положително не е известна най-малко на този стадий.  Около предаването „ Ергенът “ рускинята сподели същинската си същина и въобще не наподобява да съжалява. Полезната влогърка накара всички да я намразят поради меркантилността ѝ.

Виж още: Диагностицираха Амбър Хърд с психологично разстройство! Ето какво е то

Девойката сигурно сносно си сортира мъжете, с които има някакви връзки. Ако нямат доста пари, с цел да я заливат със скъпи дарове, то тогава въобще не ѝ трябват. Тя намерено приказва за часовници, коли и парцалки, само че надълбоко в душата си тя желае и много, много по-скъпи неща.

Виж още: Ще се върне ли Капитонова при някогашния? Влогърката с любопитен коментар по тематиката

В момента Виктория е в онлайн риалити предаване, за което не споделя съвсем никаква информация. Всеки ден може да употребява телефона си единствено по 2 часа. Преди няколко дни тя показа кадър с първокласна чантичка модел pochette metis на тузарската марка Louis Vuitton, която коства повече от 5 000 лв.. Капитонова не стопира да върви по почивки с чужд богат мъж, тъй че към този момент ни е ясно кой е спонсорът за първокласните покупки, които надали може да си разреши като инфлуенсър.

Изображение: https://www.instagram.com/victoriakapitonova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР