Едва ли има човек, който не е чул за драматичната

...
Едва ли има човек, който не е чул за драматичната
Коментари Харесай

Сагата за Златка и Благой продължава: Плеймейтката отказа всякакви интервюта, иска драмата да спре

Едва ли има човек, който не е чул за трагичната разлъка сред Златка Райкова и някогашния футболист Благой Георгиев. Двамата направиха всичко допустимо цяла България да разбере за „ кирливите ризи “ на другия, а в тази ситуация сме сигурни, че и двамата са еднообразно отговорни. 

Виж още: Приятелки или кръвни врагове? Зори от " Игри на волята " разяснява връзките с Елица

Преди към седмица родителите на Благо разкриха в изявление по малкия екран някои много неприятни обстоятелства за русата силиконка, които несъмнено не ѝ се понравиха. Оказа се, че майката на дребния Благой по никакъв начин не се разбирала с тях и даже са били много постоянно в пререкания. Благой не посмя да каже нищо неприятно за някогашната си, само че пък за сметка на това обстоятелствата, които добави за него и сегашната му брачна половинка, съгласно родната плеймейтка са същинска неистина.

Виж още: В навечерието на годишнината: Попиляха Алекса поради долнопробност в TikTok, била не запомнила за Денис

Съвсем разумно беше в този момент Златка да излезе в народен ефир и да каже нейната позиция, само че колкото и да е необичайно, тя показа, че отхвърля всевъзможни изявленията, защото към този момент е наранила задоволително околните си хора, обидила е даже себе си. „ Аз също имам майка и татко и още повече наследник, който не заслужава да чува сходни панаири. Обърнала съм нова страница в живота си и в действителност желая тези хора да ме оставят на мира! “, добави ядосано плеймейтката. 

 Instagram

Изображение: https://www.instagram.com/zlatka_raykova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР