Едва ли има човек, който да не вярва в разни

...
Едва ли има човек, който да не вярва в разни
Коментари Харесай

Всяка жена трябва да има този талисман в чантата си

Едва ли има човек, който да не има вяра в всякакви суеверия! Много постоянно, когато заключим входната врата, започваме да се чудим дали не сме не запомнили нещо. Но не смеем да се върнем, тъй като денем няма да ни върви.

А когато на улицата черна котка мине пътя ни, или изчакваме търпеливо и пропущаме някой различен да мине пред нас, или започваме да вършим разнообразни неща, с цел да се предпазим от отрицателното й въздействие.

Психолог разкри за какво умрелите ни близки постоянно ни навестяват насън

Някои хора са толкоз суеверни, че постоянно носят в себе си някакъв амулет. Все отново благодарение на разнообразни камъни в предишното са лекували заболявания, а с медальоните са привличали обич, а специфичните талисмани са осигурявали благосъстояние на цели генерации.

Ако дясната ръка ви засърби в понеделник, гответе се за...

Днес ще ви разкажем малко повече за един амулет, който е добре всяка жена да носи в чантата си. Той оказва доста позитивно въздействие върху енергийното поле и защищава от неприятности и нездравословни въздействия.

Повече за амулета, който ще отбрани енергийното ви поле, ще ви зареди с витални сили и здраве и ще ви защищити от неприятни очи, четете в jenata.blitz.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР