Едва ли има човек, който да не симпатизира на известна

...
Едва ли има човек, който да не симпатизира на известна
Коментари Харесай

Как минава един ден на Александра Петканова

Едва ли има човек, който да не симпатизира на известна персона и да не се е чудил по какъв начин ли минава един ден на неговия любим. За благополучие с развиването на обществените мрежи и платформите за шерване на наличие сме все по-близо до обичаните си артисти, реализатори и модели.
 Семейство Петканови, Александра Петканова и историята на бременноста ѝ
Александра Петканова и историята на бременността ѝ

Колко кг е качила и други детайлности

Александра Петканова , която преди няколко месеца стана майка за първи път, реши да ни покаже по какъв начин минава един нейн ден. В ролята на оператор, несъмнено, влиза Даниел Петканов, а видеото е качено в YouTube канала на модела.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Aleksandra Bogdanska-Petkanova (@aleksandra_petkanova) на Апр 10, 2019 в 7:15 PDT

Денят за Александра стартира с разчистване на дома им, стартиране на пералня и простиране. След това е време за нещо като закуска. Казваме нещо, тъй като моделът споделя, че от известно време се стреми да влезе във форма и за закуска пие чай за намаляване.
 Семейство Петканови, Александра Петканова и смяната ѝ два месеца след раждането
Александра Петканова и смяната ѝ два месеца след раждането

Какво е съумяла да реализира

Веднага по-късно се оправя към бягащата пътека, където прекарва сред 20 и 40 минути съвсем всеки ден. Александра Петканова даже споделя няколко съвета, измежду които е рекомендацията ѝ да вършим кардио на гладно, а в нейния случай след потреблението на чай за намаляване. Наличието на пътека пък се дължи на проектите на семейство Петканови да трансформира дома си във фитнес.
 Семейство Петканови, техният дом и ще го трансфорат ли във фитнес
Ще трансфорат ли семейство Петканови дома си във фитнес

Втора част на обиколката и една огромна алтернатива

След тренировката Александра Петканова се насочва към студио, където би трябвало да снима фрагменти за рекламна акция. С това се изчерпват и отговорностите за този ден на младата майка, която се връща назад при Даниел и сина им Габриел.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР