Едва ли има човек, който да не се съгласи, че

...
Едва ли има човек, който да не се съгласи, че
Коментари Харесай

Дженифър Анистън показва секси тяло докато тренира

Едва ли има човек, който да не се съгласи, че за своите 54 години Дженифър Анистън наподобява в действителност удивително. Разбира се, с цел да се поддържа в добра форма, тя наложително спортува. В последния си пост в Instagram актрисата освен ни показва забележителни резултати от упражненията, а и ни разкрива по какъв начин протича една нейна подготовка.
 Дженифър Анистън, новият артикул на марката й LolaVie и изненадата с косата на актрисата
Изнедващата смяна на Дженифър Анистън

Актрисата постоянно е залагала на естественото

Дженифър Анистън към този момент е публично част от Pvolve - компания, фокусирана върху домашните тренировки, която дава съоръжение и тренировки. Целта на Pvolve е да подкрепи хората да реализират добра форма, само че без да се усещат изтощени от спортуване.

Според самата  45-минутно кардио звучи обезсърчително. Тя не крие, че в предишното е тормозела тялото си с тренировки, само че пък без да спортува не се е чувствала себе си.

В търсене на леки, само че ефикасни тренировки, актрисата се среща с Pvolve. Всъщност за компанията ѝ споделя нейна другарка, която по време на пандемията преобразява тялото си и в това време продължава да се усеща енергична.

За Дженифър Анистън Pvolve е златната среда - тренировки, които не са нито прекомерно щадящи, нито прекомерно изтощителни. За кросфита, който също е практикувала, споделя, че е " прекомерно нападателен " и " тежък за тялото ". Същото важи и за бокса. Въпреки че се е забавлявала с него, се е оказал натоварващ за китките ѝ.

С тренировките с Pvolve, започващи от 15 минути, обаче актрисата съумява хем да се поизпоти добре, хем по-късно тялото ѝ да се възвърне. " След подготовка не се усещам безумно изморена или болна " споделя тя. След извършения твърди, че е енергизирана и в по-добро въодушевление.
 Дженифър Анистън - секси и в транспарантна рокля на премиерата на Murder Mystery 2
Колко секси е Дженифър Анистън в транспарантна рокля

Актрисата е все по този начин привлекателна

Дженифър Анистън издава още, че обича да спортува с другари, а когато е сама, слуша музика. А на въпроса какво слуша до момента в който тренира, тя дава отговор: " Трудно ми е да избера обичани. Има толкоз доста! В момента в действителност одобрявам Lizzo, обичам Риана, несъмнено, и обичам остарялата школа от 90-арски хип -хоп. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР