Едва ли има човек, който да не е чувал за

...
Едва ли има човек, който да не е чувал за
Коментари Харесай

Мартин Скорсезе, киновселената на Marvel, Самюел Л. Джаксън и защо режисьорът нападна филмите

Едва ли има човек, който да не е чувал за Мартин Скорсезе - индивидът, заслужил мястото си в историята на киното като един от най-хубавите режисьори. Какво обаче ще се случи, в случай че Скорсезе не хареса някой филм... Защото той - става известно - не харесва филмите на киновселената на Marvel.

В изявление за Empire именитият режисьор споделя, че се е опитвал да гледа филмите, само че не е съумял, просто тъй като за него те не попадат в графата кино.

Скорсезе даже ги съпостави с увеселителни паркове, в който актьорите вършат всичко по силите си, с цел да забавляват хората макар събитията.

Това, което куца в тези филми съгласно него, е, че няма многопластовото създаване на облиците, на които им липсват и дълбоки страсти.

Разбира се, това изявление на Мартин Скорсезе не се одобри доста добре от всички. Самюел Л. Джаксън, който също е част от киновселената на Marvel, сподели, че всеки има право на мнение. Според Джаксън да кажеш, че филмите за супергерои не са кино, е все едно да кажеш, че Бъгс Бъни не е комичен.

Джеймс Гън, който режисира първите два кино лентата за " Пазителите на галактиката ", а сега работи по " Отряд самоубийци 2 " на DC, употребява Twitter, за изрази несъгласието си със Скорсезе.

Гън написа, че Мартин е в топ пет на обичаните му режисьори, само че не схваща за какво съди филмите му, без даже да ги е гледал. Джеймс Гън написа и че изявлението на именития му сътрудник няма да промени обстоятелството, че той го обича и чака с неспокойствие да види The Irishman. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР