Едва ли има читател на Naselo.net, който да не знае,

...
Едва ли има читател на Naselo.net, който да не знае,
Коментари Харесай

Rose of Bulgaria – козметични продукти от розова вода

Едва ли има четец на Naselo.net, който да не знае, че Българската роза, киселото мляко, както и още няколко признака и продукта славят България из целия свят.

Да, уважаеми читатели, Българската роза е извънредно скъпа и потребна. Намира необятно приложение в козметичната промишленост. Освен това, намира необятно разпространяване и в медицината, както и в парфюмерния бранш.

Най-големите производители на розова вода (освен България) са Иран, Италия, Испания, Турция, само че е потвърдено, че българската розова вода е ненадмината по качествени характерности.

Продуктите от серия Rose of Bulgaria са основани въз основата на чиста българска розова вода.

Децата от най-ранна възраст учат в учебно заведение, че розата е „ кралица на цветята “. Нейните омайно ароматни цветове носят освен наслада и приятност за окото, само че и имат лечебни свойства. Розовата вода управлява и балансира производството на себум и това я прави универсално почистващо средство, уместно за суха и мазна кожа. Хидратира и поддържа pH салдото на сухата и сензитивна кожа, а с помощта на антибактериалните си свойства, се бори сполучливо с акнето. Тонизира, освежава и овлажнява кожата, работи противовъзпалително, противоалергично и омекотяващо.

Не бива да пропущаме обстоятелството, че в Русия също много се търси розовата вода. Въобще пазарът на този ти артикули е голям и необятен, т.е. намира необятно приложение, както в разнообразни точки по света, по този начин и в разнообразни браншове.

Продуктите, предлагани в Rose of Bulgaria, са най-разнообразни. Можете да си поръчате парфюми, сапуни и масла, кремове за лице и тяло, както и доста други. Приканваме Ви да разгледате продуктите, посещавайки линкът, посочен нагоре.

Онлайн има стотици предписания и препоръки за това, по какъв начин тъкмо да употребявате продуктите, които съдържат розова вода и масло в състава си. Достатъчно е да се поинтересувате и ще се уверите в написаните в тази публикация думи.

Източник: naselo.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР