Едва ли г-жа Нинова е възхитена, че служебното правителство започва

...
Едва ли г-жа Нинова е възхитена, че служебното правителство започва
Коментари Харесай

Харизанов: Да видим дали Нинова ще успее да отмъсти на Радев

Едва ли госпожа Нинова е възхитена, че служебното държавно управление стартира да прераства в политически план, под крилото на президента Радев. Това съобщи в студиото на „ Лице в лице “ по бТВ политическият анализатор от Института за дясна политика Георги Харизанов.

„ Предстои да забележим дали методите, по които тя се пробва много тънко да отмъсти на президента Радев и на служебното държавно управление за флирта със служебните министри и теорията за тяхната неосъществена партия ще свършат работа и дали ще осуети актуализацията на бюджета и посочените за значими закони за правосъдната власт “, добави той.

По думите на Харизанов при Нинова разминаването сред думи и дейности не е нещо, което ще шокира публиката.

„ След връщането на мандата от Българска социалистическа партия на 7 септември не остава доста софтуерно време за приемане на кой знае какво удивително законодателство “, добави той.

Според Харизанов не съществува вид за ГЕРБ без Бойко Борисов и никой не желае да го сменя.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР