Едва ли един кабинет, за месец, за два, за три

...
Едва ли един кабинет, за месец, за два, за три
Коментари Харесай

Петър Москов: Зелените коридори сработиха, добри или лоши

Едва ли един кабинет, за месец, за два, за три и без парламент може да направи каквото и да е в опазването на здравето, сподели пред бТВ, някогашен здравен министър и водач на КОД. 
сработиха, положителни или неприятни и доста хора могат да се имунизират. Когато в този механизъм влезе нещо в допълнение, стават затруднения. Хората, които идват в болнизата, идват с час, записан в осведомителната система. В нея да има опция възрастни хора да се запишат. 
 Медико-патриотична коалиция или спасяването на редови войник Доктор Медико-патриотична коалиция или спасяването на редови войник Доктор
Започналите в понеделник диалози сред Вътрешна македонска революционна организация от една страна, и НФСБ и партия КОД от друга, са още една индикация, че ГЕРБ отива в исто...
До се стигна поради Народното събрание. Това беше парламент без десница, разногласията бяха кой ще се впише в левичарския модел. Демократична България не е десница, тъй като проповядва зелен екстремизъм. Десница е за свободна пазарна стопанска система. Нямаше послания в предходния парламент. ГЕРБ разрешиха с неналичието си на дясна политика позволи да се стигне до служебно държавно управление. Също както на девети септември, превзеха вътрешното и правосъдното министерство.
Имахме диалози с Вътрешна македонска революционна организация, само че ясно ще кажа, че в коалиция, обединена на машинален принцип, с " Атака ", нямаме място.
Считаме, че в Народното събрание ще има същия резултат, сподели Москов. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР