Едва ли един живот е достатъчен, за да експериментираме всички

...
Едва ли един живот е достатъчен, за да експериментираме всички
Коментари Харесай

Ето Я Любимата Му Поза

Едва ли един живот е задоволителен, с цел да опитвам всички пози от Кама Сутра. И всичко щеше да е идеално, в случай че за тях не се изискваше специфична подготовка, тъй като множеството от показаните в книгата пози, допускат отлична еластичност. Ето кои са лесните и налични пози за всеки.

Мисионерска

Или класика в сектора! Най-лесната, комфортна и практична поза е мисионерската. При нея мъжът е върху дамата и ръководи целия развой. За това и доста дами я избират – в действителност те не би трябвало да вършат нищо. Е, не напълно. Ханшът им би трябвало да е като центрофуга! Тази поза има доста преимущества, като главното е, че сътрудниците са лице в лице по време на половия акт, а това им дава опция да целуват устните, шията, гърдите си. При някои двойка възбудата се ускорява от опцията да се гледат в очите по време на секс. А чувствата могат да се засилят още, като единия или двата крайници се слагат на раменете на колегата.

Ездачка

Тази поза съставлява цялостна диаметралност на мисионерската – и е една от най-предпочитаните от мъжете. При нея всичко зависи от техниката на дамата. Позата може да се трансформира по какви ли не способи: сътрудникът може да е лежащ или седнал, може да вземе присъединяване, като движи бедрата си или като управлява придвижването на бедрата на половинката си и така нататък

Обратна ездачка

Време за фантазиране и пристрастеност е, когато дамата е седнала върху полегнали я мъж с тил към него. Всеки има цялостна независимост да се отдаде на мръсните си намерения – тя не вижда лицето му, а той вижда гърба и… дупето й. Казват, че позата е идеална и за хора с болешки в гърба, като се изключи че е доста секси.

Кучешката

В тази поза дамата е на четири крайници, а мъжът е зад нея на колене и я е прегърнал през кръста. Удоволствието и на двамата е оптимално, а не е сложна за извършване, защото контролът върху амплитудата и скоростта е извънредно елементарен.

Странична

Позата е изключително подобаваща за секс по време на бременността. При тази поза, сътрудниците може да бъдат, както лице в лице, което им дава опция да целуват устните и да милват телата си, по този начин и мъжът да е зад партньорката си, което доста улеснява проникването на члена му във влагалището й. Усилията и на двамата са сведени до най-малко при изпълняването на странична поза.

Седяща

Мъжът е седнал, а дамата е от горната страна – с лице към него, или с тил. И в двата случая, по-голямата част от работата е за дамата. Когато дамата е с лице към колегата си, стимулирането на клитора и предната стена на вагината е изключително мощно, а както е известно, при по-голямата част от дамите тези елементи са изключително чувствителни.

Изправена

При тази поза телата са перпендикулярно едно на друго, като сътрудниците могат да са както с лице един към различен, по този начин и дамата може да е с тил към мъжа. В първия случай, дамата може да обхване колегата си или с единия си крайник, или и с двата – добре ще е, в случай че зад нея има постоянна опора – долап, стена… И не на последно място – изисква се сътрудниците да са гъвкави или най-малко дамата.

Френска целувка

С други думи, поза 69. Можем да си доставяме наслаждение посредством оралните ласки като се редувате, само че е допустимо да го създадем и по едно и също време. Освен това, чувствата при едновременния орален секс са напълно разнообразни. Тази поза е най-удобна и елементарно осъществима, когато дамата е от горната страна.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР