Едва ли е изненада за някой, че има хора, които

...
Едва ли е изненада за някой, че има хора, които
Коментари Харесай

Хората от кои зодии не разбират от намеци

Едва ли е изненада за някой, че има хора, които не схващат от подмятания. За тях изрази от сорта на " Ела да пием кафе " или " Ела да гледаме филм " са мотив да купят нещо сладко за кафето или да питат какъв род ще бъде кино лентата. И дали да носят пуканки. В тази публикация ще разгледаме хората от кои зодии минимум схващат от подмятания. С тях би трябвало да бъдете директни и ясни, с цел да нямате проблеми с връзката. Самите те избират нещата да се случват по този начин, тъй като другояче се объркват и непрекъснато ще се чудят дали не са създали нещо погрешно. Нека забележим кои са четирите зодии: 

Овен

Овните с техния емоционален и откровен инстинкт го намират за доста мъчно да схващат подмятания и намеквания. Те се нервират, когато хората приказват със заобикалки и избират неприкритост.

Стрелец

Стрелците са толкоз почтени, че в действителност не схващат от подмятания и намеквания. Те нормално приказват, каквото си помислят, без никакъв филтър и не се интересуват пред кого го споделят. На тях би трябвало да им се споделят нещата напряко, ребром, тъй като те в действителност не ги „ хващат “.

Водолей

Водолеите нямат време за подмятания и забележки. Техния разум и живот е толкоз ангажиран и богат, че хора, които не приказват напряко, губят времето им.

Риби

Рибите могат да бъдат напълно във въображаемия си свят и просто от време на време пропущат някои забележки и моменти. Има и моменти, в които пък си фантазират някаква спомагателна драма, без да имат доказателства.

Съгласни ли сте с нашата селекция? Споделете с нас в коментар. И апелирам, без подмятания! 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР