Едва ли актьорът Камен Донев и директорът на Народния театър

...
Едва ли актьорът Камен Донев и директорът на Народния театър
Коментари Харесай

Скандалът в Народния се пренася на боксовия ринг

Едва ли артистът Камен Донев и шефът на Народния спектакъл Васил Василев ще влязат в функциите на боксовите митове Кубрат Пулев и Антъни Джошуа, само че безспорно мачът сред театралите ще е забавен. Не единствено тъй като има капацитет от правосъдната зала да се придвижи и на спортния кръг.

 

И до момента в който Камен Донев провокира Василев да се бият като мъже, то шефът го съди за 2 500 лева, тъй като го нарекъл „ шушумига “, „ човечец “ и „ нечитав човек “. Все отново Донев поканил Василев на боксовия кръг, с цел да отбрани достойнството си. Той направи това от профила си в обществената мрежа Facebook и засяга дейностите на шефа на първата ни натрупа, който го съди за засегнатост, за която твърди, че му е нанесена от изявление пред bTV.

 

Донев даже акцентира, че боксовият мач посред им може да бъде предаван директно по малкия екран, както и да има залози, доходи, които да постъпят за благородна идея, наблягайки, че е безусловно сериозен и остава в очакване на отговора на отсрещната страна. Не пропусна да подчертае, че в случай че Василев има потребност от пари, незабавно може да му даде 2 500 лева, без да се постанова да му ги връща.

 

Малко преди Донев да провокира Василев на боксов мач стана ясно, че в Софийски областен съд са формирани две каузи по отношение на напрежението сред Александър Морфов и Васил Василев. Както е известно Морфов бе уволнен от Василев. Първото дело е по иск на артиста Валери Йорданов против Васил Василев. Той претендира за обезщетение от 10 000 лева поради влошеното му здравословно положение вследствие на протичащото се в Народния. Засега обаче е предявил непълен иск за 1000 лева. 

 

Второто е по просба на театралния шеф, който се почувствал афектиран от изявление на артиста Камен Донев в изявление за bTV.

Докъде ще стигнат тези каузи и по какъв начин ще приключат в последна сметка, единствено времето ще покаже.

Инфо: Уикенд

Тагове: камен донев Васил Василев Народен спектакъл „ Иван Вазов “ Александър Морфов

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР