Едва когато среща Ема Хеминг, разбира какво му е липсвало.

...
Едва когато среща Ема Хеминг, разбира какво му е липсвало.
Коментари Харесай

Красивата любовна история на Брус Уилис и Ема

Едва когато среща Ема Хеминг, схваща какво му е липсвало. Уилис споделя, че самотният живот му е бил тежък.

”Прекарах последните 10 години самичък и в по-голямата си част трагичен. Никога не съм мислил, че да бъдеш с някой различен е отговорът на цялата мистерия. Шегувал съм се, че съм самичък, само че не и уединен. ”

Брус прибавя, че Ема е дамата, която изцяло е трансформирала визиите му за любовта и всичко внезапно си е пристигнало на мястото. Той се е чувствал трагичен дълго време. Казва, че в никакъв случай не е предполагал, че да има някой до себе си, ще промени толкоз живота му.

Скоро осъзнава, че животът е обич и любовта е отговорът на всичко. Когато стартира да прекарва от ден на ден време с нея, щастието се връща. До 2009-та те към този момент имат брак.

През 2009 година Уилис се дами за Хеминг и тяхното пътешестване като сродни души стартира. Малко след сватбата двойката посреща двете си дъщери Мейбъл и Евелин.

Така екшън легендата се оказа заобиколен от пет красиви дъщери, които приключиха съвършеното му семейство. Всички девойки се схващат чудесно и имат близки връзки.

Уилис е същински късметлия, що се отнася до прелестните дами в живота му и не разрешава да мине ден, без да го оцени.

" Обожавам дамите и постоянно съм се чувствал по-сигурен, когато съм към тях ”, съобщи той един път.

През 2019 година двойката реши да отпразнува десетгодишния си празник. Любовта им единствено се ускорява с годините и те желаеха да го заявят пред роднините си и несъмнено, Деми Мур също присъстваше там.

”Деми ме одобри с добре пристигнала в фамилията си, както аз я одобрих в нашето. Подновяването на клетвите ни беше още по-специално, тъй като Мейбъл и Евелин бяха очевидци по какъв начин техните родители честват раждането на любовта ”, написа Ема в обява в Instagram.

Брус Уилис ни сподели, че в никакъв случай не е късно да намерим точния човек за нас.

”Изобщо не желая да бъда надалеч от Ема. Това е най-необичайната връзка, която съм имал в живота си и несъмнено най-щастливата. ”

Що се отнася до Ема, тя също знае, че Брус е нейната сродна душа и се усеща благословена да споделя живота с него.

”Винаги се опитваме да си отделяме внимание и най-малко един път седмично да излизаме единствено двамата. Съпругът ми е моята сродна душа и ние не можем един без различен. ”

Цялата тази любов намира доказателство и разтуха в това, че дружно ще се борят с афазията на Уилис и може би точно любовта ще излекува тялото и душата му.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР