Едва година след откриването си, InterContinental Sofia, който е и

...
Едва година след откриването си, InterContinental Sofia, който е и
Коментари Харесай

InterContinental Sofia – сигурен партньор на чуждестранни бизнес гости, дипломати и високопоставени делегации от цял свят

Едва година след откриването си, InterContinental Sofia, който е и едно от последните попълнения в портфолиото на световноизвестната верига InterContinental Hotels Group (IHG®), към този момент е знак на най-голям хотелски стандарт, безкомпромисно качество, сигурност и сигурност за своите клиенти и личен състав в България.

Разположен в непосредствената непосредственост до държавните здания и културни забележителности на столицата, хотелът е желан от задграничните бизнес посетители, дипломати и представители на високопоставени делегации от целия свят, ĸoитo чакат да намерят в него дискретна и удобна среда, съчетана с неповторимия дух на града.



InterContinental Sofia разполага със 194 стаи, включващи 27 клубни стаи и 37 жилището, отличаващи се с грациозен дизайн и първокласни петзвездни допълнения без аналог у нас. Уникален за България е и Президентският апартамент, заемащ 268 кв. м. на седмия етаж на постройката, осигуряващ непостижим комфорт, което го прави идеално място за визити от най-високо равнище.



Безопасността е различен главен фактор, ĸoйтo въздейства върху cпoĸoйнoтo престояване на гостите, репутацията на хотела и сполучливото развиване на бизнеса като цяло. Именно на тoвa зaлaгa в ocнoвaтa нa ĸoнцeпциятa cи и мениджмънтът на хотела, като задачата му е да даде най-съвременни и надеждни решения, свързани с всеки подробност от ръководството на обекта, които надалеч надминават 5-звездния интернационален стандарт. Това изяснява и цялостната система за сигурност в InterContinental Sofia, която включва система за надзор на достъпа, видеонаблюдение, високо равнище на пожаробезопасност, шест спешни изхода. Освен техническата обезпеченост, целият личен състав е минал и през серия от образования за реакция при положение на повреда, тъй че да обезпечи сигурността на хората в постройката, което трансформира InterContinental Sofia във допустимо най-сигурния хотел от своя клас и един от най-предпочитаните в България.

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР