Едва два месеца след пищната сватба на принц Хари и

...
Едва два месеца след пищната сватба на принц Хари и
Коментари Харесай

Сватбата на принцеса Йожени - копие на тази на Хари и Меган

Едва два месеца след обилната женитба на принц Хари и Меган Маркъл, вниманието ни към този момент е ориентирано към друга кралска персона, която ще мине под венчилото до края на тази година . Този път със синя кръв е булката - принцеса Йожени.

Тя се сгоди за своя обичан Джак Бруксбанк в края на януари тази година. А на 12 октомври ще станат законни брачен партньор и брачна половинка. Церемонията ще се организира в църквата Сейнт Джордж - същата, в която се врякоха във честност принц Хари и Меган Маркъл на 19 май.

 Снимка 369186

Днес от кралския двор оповестиха, че бъдещите младоженци ще дадат опция на 1200 искащи да станат част от сватбеното им празненство в двореца Уиндзор . За задачата би трябвало да се записват авансово. Същият жест към поданиците направиха и Хари и Меган на сватбата си.

И тъкмо както тях, принцеса Йожени и брачният партньор й ще преминат с колесница по улиците на Уиндзор. Разбра се, еуфорията няма да е същата, тъй като деветата поред наследница на короната е надалеч от славата на Уилям, Хари, Кейт и Меган.

 Снимка 369187

А коя в действителност е тя? Принцеса на Йорк, щерка на принц Андрю и Сара Фъргюсън, херцогинята на Йорк. Родителите й се развеждат, когато е на шест години.

 Най-забавните реакции след сватбата на принц Хари и Меган Маркъл
Смях за сметка на младоженците

Най-забавните реакции след сватбата на принц Хари и Меган Маркъл

28-годишната Йожени е правнучка на кралицата , само че няма потребност от нейното позволение, с цел да се омъжи. А със сестра си Беатрис съумяват да привлекат вниманието с екстравагантните си шапки на съвсем всяко по-важно събитие.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР