Едва два часа след първия си мач от Световното първенство

...
Едва два часа след първия си мач от Световното първенство
Коментари Харесай

Кой е Рачин Равиндра, новозеландската звезда от Световното първенство по крикет?

Едва два часа след първия си мач от Световното състезание по крикет, Рачин Равиндра беше хвърлен в светлината на прожекторите от капитана на Нова Зеландия и помолен да играе против защитаващите първенците на шампионата на най-големия стадион за крикет в света.

23-годишният състезател от Уелингтън се подчини съответно и влезе, с цел да победи завъртането си с лявата ръка в 17-ия оувър на ининга на Англия.

Продължете да четете

лист от 4 детайла Как се играе крикет? Просто илюстрирано управление „ Къде е тълпата? “: Феновете се подиграват на празния стадион на мача за откриването на Световната купа Освободете играчите на боулинг, отменете апела на съдията: Правилата за крикет би трябвало да се трансформират Десет играча, за които да внимавате на Световната купа по крикет за мъже ICC 2023 в края на списъка

Три топки, атакуващият нападател на Англия Хари Брук отби третото, четвъртото и петото подаване на Равиндра за две четворки и шест.

След финалната доставка, Брук опита още един изстрел от въздуха, само че беше уловен от съотборника на Равиндра от родния град Девън Конуей.

Младежът направи първия си уикет на Световно състезание по крикет на ICC. Той не съумя да вземе повече уикетове и даде 76 ръна в надалеч не икономичния си интервал с 10 надписа.

Rahul + Sachin прави Rachin

Универсалният състезател ще би трябвало да изчака, с цел да покаже уменията си с бухалката и може би да се отплати на вярата на родителите си, родени в Индия, като го кръстят на великите индийски биячи Рахул Дравид и Сачин Тендулкар.

„ В деня, когато мама и баща решаваха имената, те харесаха Рахул и Сачин. Така че взеха Ра от единия и Чин от другия и ме кръстиха Рачин, ” разкри той в изявление преди шампионата за телевизионния оператор на Световната купа.

„ Двама невероятни играчи и аз съм огромен късметлия да бъда кръстен на тях. “

Играч на мача

Обратно на терена в Ахмедабад, не лиши доста време, с цел да се появи нова опция за Равиндра.

С родителите си, луди по крикета, които гледаха на трибуните, Равиндра влезе да бие след по-малко от 10 минути в ининга на Нова Зеландия.

Високият фен на баскетбола състезател на крикет се оказа на позицията, която нормално се заема от най-резултатния състезател на Нова Зеландия Кейн Уилямсън, който се възвръща от травма на коляното.

Непритеснен от случая и неуспеха си да означи първите шест топки, къдрокосият левичар се впусна в офанзива против бързия състезател на Англия Крис Уокс в петия овър.

След това Равиндра удари пет шестици и 11 четворки, до момента в който се състезаваше към 82-топка-100 – най-бързият век на Световната купа в Нова Зеландия.

Той приключи ининга си непобеден на 123 и показа непрестанно партньорство от 273 бягания с положителния си другар Конуей, който означи най-голям резултат със 152.

Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР