Едва дочакали финала на Един за друг“, победителите Виктория Кузманова

...
Едва дочакали финала на Един за друг“, победителите Виктория Кузманова
Коментари Харесай

Вики и Явор се ожениха след „Един за друг“

Едва дочакали финала на „ Един за различен “, спечелилите Виктория Кузманова и Явор Зейн, хукнаха да се женят.

 

Макар двамата да живеят дружно към този момент 10 години и да отглеждат дете, те се престрашиха да се венчаят едвам в този момент. В изявление пред Гала двойката споделиха, че обилната женитба ще е през август.

 

Припомняме, че двамата признаха още с влизането си в риалитито, че са били разграничени, защото Явор не желал повече деца след Карина. Събрали се месец преди фотосите. Явор, който от самото начало повтаряше, че за него успеха е доста значима, в този момент обърна палачинката и твърди, че не влезнали да победят, а поради тръпката.

 

Макар на финала да отмъкнаха успеха от Димана и Христо, младоженците неведнъж бяха пред отпадане. Не единствено, че присъединяване им не стартира обещаващо, а и доникъде на сезона все бяха на дъното. Това е и една от аргументите, заради които огромна част от феновете на риалитито недоволстваха, че точно те излязоха като спечелили от него. Зрителите са безапелационни, че играта не е била почтена и доста от тях наддадоха писък, че Виктория и Явор са НЕЗАСЛУЖИЛИ спечелили, защото присъединяване им било прекомерно неубедително. Те са безапелационни, че Димана и Христо са били най-хубавите и точно те трябваше да излязат от там като спечелили. Освен това финалната игра на риалитито по никакъв метод не потвърждава дали двама души са един за различен, недоволстват те.

Според мнозина, Виктория и Явор трябваше най-малко да разделят премията си с Димана и Христо, с цел да бъде играта почтена.

 

Двамата се срещат в обществените мрежи преди десетилетие, тя е адреналинка в шоуто на Нова тв „ Господари на ефира “. И до през днешния ден Явор твърди, че тя е най-красивата адреналинка, която е танцувала в миналото в предаването. Отначало той й написа, а тя не му обръща внимание, защото е по отношение на различен до един ден, в който се впечатлява от очите му. Започва да преглежда известията му и вижда, че е бил прекомерно настойчив. В последна сметка взема решение да отговори, а след известно време се и срещат. Първата им среща е в столичната зоологическа градина.

 

Пристигат с идентични коли и еднообразно облечени – с дънки, бели блузи и бели маратонки. Нещата посред им обаче не се развиват бързо, защото поради приятеля си, Виктория дълго се колебае за връзките си с Явор. И когато тя най-сетне взима решение да е с него, той потегля за Камбоджа, с цел да взе участие в „ Сървайвър “. Връщайки се назад в България, заживява с Виктория, която настойчиво преследвал.

 

Година по-късно Виктория към този момент е бременна и се ражда щерка им Карина, която през днешния ден е на 7 години. Адреналинката дълго се надявала на брак, само че предлагането по този начин и не идвало. Накрая де отхвърля от концепцията да е младоженка, само че стартира настоятелно да желае второ дете. Явор в началото се съгласява, само че по-късно се отхвърля. Това е капката, която прелива чашата на търпението на Виктория и тя го напуща. Явор неведнъж правил опити да се съберат, само че тя била безапелационна в решението си да е сама.

 

Малко преди финала на „ Един за различен “, Явор предложи брак на Виктория в края на едно от тестванията.

Инфо: Уикенд

Тагове: Виктория Кузманова Явор Зейн „ Един за различен “ сватба брак Карина раздяла победители
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР