Едва днес от пловдивската полиция дадоха официална информация за боя

...
Едва днес от пловдивската полиция дадоха официална информация за боя
Коментари Харесай

МВР най-после осветли сбиването

Едва през днешния ден от пловдивската полиция дадоха публична информация за багра сред две групи от Сливница, пристигнали на рандеву в пловдивския затвор в събота.

Ето какво оповестяват от пресцентъра на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи Пловдив:

Минути преди 20 ч. в събота в Трето районно управление (на МВР) постъпила информация, че в незабавен медицински кабинет е признат мъж с рана на главата.

В обясненията си пациентът показал, че леката телесна щета получил при сборичкване, зародило на бул. „ Васил Левски “ в Пловдив.

Междувременно видеоклип от въпросната конфликтна обстановка е публикуван в обществената мрежа, а от фрагментите се вижда по какъв начин на червен сигнал на светофара от спрял автомобил слизат няколко мъже и атакуват други от прилежаща кола.

При физическата разпра сред двете групи са употребявани и дървени прътове, нанесени са увреждания по автомобила на пострадалия.

От в началото събраните данни в хода на инспекцията излиза наяве, че участниците се познават и имат омраза още от края на предходната година.

По-рано денем те се срещнали инцидентно по време на рандеву с лишени от независимост в пловдивския затвор и се сбили, за което се наложила бързата интервенция на надзирателите и екипи на Първо районно управление (на МВР) и бранш „ Специализирани полицейски сили “.

При повторната си засечка на бул. „ Васил Левски “ обаче двете враждуващи групи осъществили желанията си да разрешат спора с пердах.

По случая са извършени голям брой оперативни и издривателни дейности.

Установена е самоличността на деветимата основатели на сбиването, четирима от тях са арестувани за период до 24 часа.

Работата за определяне местонахождението на останалите мъже продължава.

Част от причинителите са с криминалистични прояви и осъждани.

Работата по формираното досъдебно произвеждане продължава под надзора на Районна прокуратура – Пловдив.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР