Едва десетина души се събраха пред Столична община, за да

...
Едва десетина души се събраха пред Столична община, за да
Коментари Харесай

Едва десетина души на простеста за искането на оставката на Фандъкова

Едва десетина души се събраха пред Столична община, с цел да станат част от митинга за настояването на оставката на столичния кмет Йорданка Фандъкова.
Видимо по-многобройни от протестиращите се оказаха служителите на реда и публицистите, пристигнали да отразят митинга. Сред цивилните протестиращи се видяха лица от Инициативен комитет " За Зелен Младост ". Това заяви кореспондент на Actualno.com.
Освен оставката на кмета Фандъкова, жителите на столицата желаят и тази на заместител кмета по превоза Евгени Крусев и основния проектант Здравко Здравков. Причините - " презастрояването на София, високото строителство из централните елементи на София, сврехцентрализация на вложенията в централната градска част за сметка на останалия град, неналичието на инфраструктура в някои периферни елементи на София, унищожаването на редица архитектурни и археологически монументи в София ".

Също - " подмяната на паветата по булевардите " Дондуков " и " Прага " с асфалт, реконструкциите на площад Славейков, Граф Игнатиев, градинката при храма Св. Седмочисленици и тази на Кристал, които се организираха в изискванията на невиждано опорочена процедура ", показват протестиращите.
Не на последно място те акцентират и свадите с компаниите " Джи Пи груп ", " Главболгарстрой " и " ПСТ груп ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР