Едва четири месеца след излизането си, Remnant 2 вече се

...
Едва четири месеца след излизането си, Remnant 2 вече се
Коментари Харесай

Remnant 2 с над два милиона продадени копия

Едва четири месеца след излизането си, Remnant 2 към този момент се е продала в над два милиона копия по целия свят. Информацията идва от неотдавна оповестен финансов отчет на издателя на играта Embracer Group. Данните в доклада засягат второто тримесечие на годината – от юли до септември 2023.

Появила се през лятото на тази година, играта на Gunfire Games надвиши границата от 110 000 по едно и също време играещи в Steam при премиерата си и е очевидно, че продължението на истинската игра от 2019 се приема доста по-добре. Освен това, приемливоте продажби могат да принудят Embracer да финансират създаването и на трета игра от поредицата, разясняват Tech4Gamers. Изданието напомня, че продажбите на Remnant 2 са надвишили милион продадени копия още седмица след излизането на играта. Embracer допълват, че продажбите са генерирали облага от $66 милиона за съответния регистриран интервал.

Твърде евентуално е тези числа през ноември да са много по-високи. Отделно от това, Gunfire Games разгласиха неотдавна и първия експанжън за играта. The Awakened King се приема доста добре и получава позитивни мнения от медиите, което сигурно ще предизвика доста нови играчи да се включат в дарк фентъзи света на Remnant 2. Очаква се през идната година основателите на играта да издадат две нови допълнения, само че към този момент няма съответни дати за излизането им.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР