Едва 28,5% от участниците в анкетата на TrafficNews искат монумента

...
Едва 28,5% от участниците в анкетата на TrafficNews искат монумента
Коментари Харесай

Едва 28% от пловдивчани са „за” демонтажа на Альоша – как ще се реши бъдещето му?

Едва 28,5% от участниците в анкетата на TrafficNews желаят монумента на Альоша да бъде отстранен от рид „ Бунарджика ” и изпратен в музей. В допитването на уеб страницата ни присъединяване са взели над 10 000 читатели за по-малко от 10 дни, което демонстрира, че тематиката вълнува пловдивчани. 67,6% от запитаните са изрично срещу премахването на Альоша, а 3,9% нямат отношение към него.
Прочетете още
Все още не е ясно по какъв начин ще бъде решено бъдещето на монумента. Въпреки че за сесията на Общинския съвет бяха импортирани две оферти по отношение на ориста му, те няма да се преглеждат на 17 януари.

Предложението на двамата съветници от ДСБ бе паметникът да бъде демонтиран и изместен в музей до края на 2024 година, а това на общинарите от Има Такъв Народ да се организира локален референдум.

На непрекъснатите комисии към Общинския съвет обаче се е взело решението първо да има повече конкретика по тематиката да се създадат финансови, механически и законови разбори по двете оферти.Въпреки че на сесията в сряда няма да се гледат предложенията митинг против премахването  на монумента.

Какви са мненията на групите, вижте в линка:

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР