Едва 20-годишен, той кастрофирал с колата си в електрически стълб

...
Едва 20-годишен, той кастрофирал с колата си в електрически стълб
Коментари Харесай

Мъж разкри пълната си промяна след лицева трансплантация заради тежък инцидент 

Едва 20-годишен, той кастрофирал с колата си в електрически дирек с 10 000 волта ток.

При избутването на пътничка от колата, той получил тежки изгаряния по лицето, ръцете и единия си крайник. По думите му, е бил залепен за волтовата дъга в продължение на цели пет минути.

След 2-месечен престой в болница Мич Хънтър бил изписан и оттам-нататък се подложил на 67-операции за възобновяване цялостта на лицето му.

Сега, 10 години след този случай, 42-годишният мъж е едвам вторият човек в Съединени американски щати, претърпял цялостна лицева трансплантация. За да стане допустима тя, Мич трябвало да се снабди с донор. И ето, че в този момент виждаме цялостната смяна, която се е осъществила с него.

“Няколко дни откакто се разсъниха в болничното заведение, никой не ми даваше огледало, с цел да се погледна. Когато тогавашната ми някогашна другарка ме посети, ми донесе”, споделя той.

“Не мога да ви опиша по какъв начин се почувствах, като се видях в огледалото. Сам не можех да се позная.

Момичето, което спасих, имаше единствено леки пострадвания по крайници, до момента в който при мен цялото лице, ръцете ми и десният ми крайник бяха обгорени”, твърди във видеото си Хънтър.

По лицето на Мич пораства брадата от това на неговия донор

Хирурзите трябвало да отстранен цялата съединителна тъкан от лицето му, дружно с кръвоносните съдове и нервните окончания. Колкото и да е необичайно, в този момент по лицето на Мич пораства брадата от това на неговия донор.

Първи запис на мозъчна активност при гибел на човек разкрива какви са вероятните ни последни мисли

“Направих всичко това поради децата си. Не желаех да се срамят или да бъдат обиждани от връстниците им поради мен”, споделя той и е уверен, че това е най-правилното решение, което е взел в живота си.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР