Едва 20 души са назначени за поддръжка на гробищните паркове,

...
Едва 20 души са назначени за поддръжка на гробищните паркове,
Коментари Харесай

Общинските гробища са превърнати в ад, каза шефът на Гробищни паркове в София

Едва 20 души са назначени за поддръжка на гробищните паркове, които са с обща повърхност от 2900 дка - почти колкото Борисовата градина. Затова Столична община е подготвена да даде поддръжка и материали за поддръжка и облагородяване на гробищните паркове в София. От Общинско дружество " Гробщни паркове " приканват жителите да се погрижат за парцелите си.

" Мястото, което би следвало да бъде за безконечен покой за нашите близки е превърнато метафорично казано в пъкъл. Ние ще се грижим за реда и организацията на гробищата ще прекъснем схемите, които до тук пречеха това да се случва. Не е една схемата, ще се погрижим да има защита, да има ред, ще пренасочим сила, която да разсея злото тук. Където и да погледнем, каквото и да хванем като документ на всички места намираме тематика ", сподели вр. и. д. Румен Димитров, Общинско дружество " Гробщни паркове ".

От управлението демонстрираха терен, който е бил почистван в продължение на 6 дни от 5 души, а изхвърленият отпадък е 25 камиона. Гробищните имоти в София обаче са 400. Новото управление е заварило неприятно положение, липса на организация и нормативни документи.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР