Едва 18-годишна, Дани Илиева е на път да се превърне

...
Едва 18-годишна, Дани Илиева е на път да се превърне
Коментари Харесай

Дани Илиева снима „Ще целуна ли“ в романтичния Париж

Едва 18-годишна, Дани Илиева е на път да се трансформира в сензация на музикалната сцена освен в България. Доказателство за това е последният й план " Ще целуна ли ", който е сниман в сантименталния Париж, а част от фрагментите са направени на Айфеловата кула.



 Дани е може би единствената певица, снимала музикално видео в емблемата на Париж. " Пътувахме за 4 дни до Франция, ставахме доста рано заран, с цел да осезаем подобаващата светлина и да избегнем тълпите туристи. След като се уморихме от таксита и тапите, наехме колела и се придвижвахме като същински парижани – беше ужасно. Да снимаш на Айфеловата кула е неповторимо чувство – споделя Дани и добавя – " В песента " Ще целуна ли " вложих цялата си сила и виждам по реакциите и мненията на хората, че съм съумяла да предам страстта. 

Автор на текста е Иван Ангелов – сценарист от " Господари на ефира " и " Като две капки вода ", създател на стиховете на над 150 известни песни, аранжиментът е на Росен Парлапанов, а музиката е на моя продуцент Ефтим Чакъров, който даде концепцията за цялото премеждие в Париж. Оператор е Ясен Джабиров, монтажът е на Стоил Вътев, а за стайлинга се доверих на Катя Ганева. 



Сцената с раздялата от видеото снимахме с артиста Костадин Сулов в едно автомобилно украшение - FIAT 500e. Благодаря на екипа на ФИАТ България, че застана зад песента ми и поддържа един млад реализатор дружно с G.Filipoff Winery. "  



Още преди да бъде осъществен клипът към баладичната ария, Дани я показа на сцената на Международния културен фестивал на розата в град Саня, Китай, където публиката беше повече от възхитена от младата певица. Но това не е всичко - този септември Дани е определена да показа страната ни на Световния конкурс за изкуства в Рим. Коя е тя? Дани Илиева – звезда от последния сезон на " Гласът на България ", включена в The Voice GLOBAL с блестящото си осъществяване, плени сърцата на публиката и менторите с глас, визия и театрално наличие. През 2022 година, едвам 16 -годишна, тя става най-младата изпълнителка, спечелила " Бургас и морето "! Дани Илиева има над 200 награди от национални и интернационалните музикални състезания.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР