Едуард Сноудън е спечелил повече от 1,2 милиона долара от

...
Едуард Сноудън е спечелил повече от 1,2 милиона долара от
Коментари Харесай

Едуард Сноудън е спечелил повече от $1,2 млн. от изнасяне на речи

Едуард Сноудън е спечелил повече от 1,2 милиона $ от изнасяне на речи, откогато разкри конфиденциални материали на Съединени американски щати и избяга в Москва.

Информацията популяризира английският вестник " Гардиън ", който се базира на импортирани от Министерството на правораздаването на Съединени американски щати документи в съда в Масачузетс.
 В Съединени американски щати обмислят опрощение на Едуард Сноудън
В Съединени американски щати обмислят опрощение на Едуард Сноудън

Тръмп " би трябвало да помилва " 37-годишния Сноудън

Федералното държавно управление се пробва да отнеме извоюваните средства.

Бившият чиновник на Агенцията за национална сигурност на Съединени американски щати разкри огромна американска стратегия за следене в страната и в чужбина през юни 2013 година

Освен от изнесени речи, Сноудън разгласява и книгата Permanent Record през септември 2019 година Правото му на неразкрит задатък за книгата не е оспорван от държавното управление на Съединени американски щати, само че " Политико " оповестява, че управляващите желаят да конфискуват облагата.

Според държавното управление Сноудън е събрал такси от речи при 67 уговорката от 2015 година до май тази година.

Първото събитие е на 16 септември 2015 година и тогава Сноудън е проработил 50 000 $. На 19 май 2020 година той е спечелил 10 000 $ за лекция пред Deutsche Telekom. Спечелил е пари и с лекции пред разнообразни университети в Съединени американски щати.

Миналата седмица

Социологически изследвания демонстрират, че болшинството измежду младите американци поддържат Едуард Сноудън и делата му.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР