Едуард Алексанян победи с единодушно решение Павел Шелест в мач

...
Едуард Алексанян победи с единодушно решение Павел Шелест в мач
Коментари Харесай

Алексанян показа защо го наричат Господин шоу на SENSHI 9

Едуард Алексанян победи с единомислещо решение Павел Шелест в мач от главната карта на SENSHI 9 в Камчия.

Двамата излязоха в категория до 80 кг по разпоредбите на KWU FULL CONTACT.

Българинът оправда прякора си " Господин шоу " и е знамение, че противникът му остана на крайници след всички вкарани атрактивни попадения.

Двамата започнаха с разследваща тактичност и не започнаха опасности при започване на борбата. Първи българинът вкара по-интересна композиция, завършваща с коляна, каквито бяха ясните инструкции от ъгъла му. Последваха замени и равностойна игра. В последнтие секунди на първия рунд беларусинът падна, само че беше вследствие падение, а не нокдаун.



Шелест вкара забавна композиция при започване на втората част. Алексанян отговори уместно с два кика и кроше. След това заби мощен десен прав в придвижване. Хай кикът му със завъртане едвам не откъсна главата на съперника, само че пропусна за милиметри. Няколко секунди по-късно повтори упражнението и пласира добър кик в главата на Шелест. Алексанян по няколко удара, само че безобидни. В последните мигове на рунда Алексанян избухна и сподели за какво го назовават " Господин шоу ", като вкара още два атрактивни ритника.

Коляното проработи в третия рунд. Едуард чу препоръките на щаба си и разклати противника точно с тази техника. Последваха десетина безответни попадения от негова страна. Финалната част мина тотално под диктовката на българина и е знамение, че противникът му остана на крайници до края.



SENSHI 9 ще се излъчва онлайн за България по Bulgaria ON AIR и MAX Sport, Boec.BG, както и директно за целия свят по американската онлайн телевизия FITE и на Boec.com, Kwunion.com, Kyokushin Karate News и Fighto.News.

Събитието се провежда със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специфичната поддръжка на ЗАД " Армеец ", MAX Sport, " България Еър " и М Кар Груп - BWM дилър.

Снимки: Студио " Леземанн "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР