Еднолични решения не може да има в държава-членка на ЕС,

...
Еднолични решения не може да има в държава-членка на ЕС,
Коментари Харесай

Филип Станев: Най-накрая рухна митът, че Борисов е бащицата на нацията

Еднолични решения не може да има в държава-членка на Европейски Съюз, това е неприемливо. Трябва да има освен демократични решения, а и разговор. Истината е, че предните ни ходове бяха медийна тактика и тя проработи сносно. Това показа в предаването "Лице в лице " по bTV Филип Станев от Политическа партия "Има подобен народ ".

,,За първи път от 12 години рухна митът, че Бойко Борисов е бащицата на нацията, че е несломим, което е прелестно. Българските жители към този момент желаят оттук-нататък да получат убеденост, успокоение и сигурност. Длъжни сме да създадем по този начин, че да съставим един кабинет, който да потвърди, че е допустимо да се работи по един метод, друг от този при ръководството на Борисов, Тройната коалиция, царя и Костов'', добави Станев.

Не желаеме да водим диалози за постове и персони, тъй като това до момента бе един от главните проблеми поради нечий персонални упоритости. Рано или късно се стига до разводи, кавги, кой ще вземе някакво парче от баницата. Моят апел е да спрем да гледаме на страната като баница. Ще търсим диалози с вероятните сътрудници, т.е. с хората на Мая Манолова и Христо Иванов, изясни бъдещият депутат от Има Такъв Народ.

,,Между Има Такъв Народ и Движение за права и свободи има толкоз връзка, колкото сред белите мечки и пингвините. Нямаме нищо общо с тях. Категорично сме декларирали, че не желаем да работим с такива политически субекти като Движение за права и свободи и ГЕРБ'', увери той.

По отношение на програмата на партията Филип Станев обясни, че тя не се изчерпва единствено с прочетените от Слави Трифонов цели.

Слави Трифонов не е прочел цялата стратегия, а единствено няколко базисни точки. За цялата стратегия ще ни трябват 16 часа ефир, тя е обемна, уточни той.

На въпрос за прокуратурата Станев акцентира, че е от извънредно значение тя да бъде извадена от правосъдната власт и да отиде в изпълнителната.

Накрая на запитване за галактическите упоритости на страната ни Филип Станев напомни, че България и Хърватска са единствените страни, които не са членове на Европейската галактическа организация, което не е заслужено поради обстоятелството, че у нас има задоволително готови фрагменти.

По време на изявлението Филип Станев разгласи, че сервира публично от ефира на малкия екран своите извинения към Ива Николова от организация ПИК поради грубото си държание по отношение на нея по време на последната конференция на Има Такъв Народ, защото "така е редно да направи един мъж към една дама ", само че изрично съобщи, че няма по какъв начин да ѝ елементарни методите, които употребява в работата си, които съгласно него са непрофесиолнални и петнящи положителното име на журналистическата специалност.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР