Еднократна финансова помощ в размер на 10 000 евро ще

...
Еднократна финансова помощ в размер на 10 000 евро ще
Коментари Харесай

Фондация дарява по 10 000 евро на близките на загиналите във влаковата катастрофа в Гърция

Еднократна финансова помощ в размер на 10 000 евро ще подари благотворителната фондация „ Стелиос Хадзийоану “ за неотложните потребности на околните на починалите във влаковата катастрофа миналата седмица, лишила живота на 57 души, съобщи организация АНА-МПА.

Председателят на фондацията Стелиос Хадзийоану изрече своите съболезнования на фамилиите на починалите и пожела бързо възобновяване на ранените. „ Загубата на човешки животи не може да бъде сменена с нищо. Въпреки това желаеме да подкрепим фамилиите на починалите, като предложим директна финансова помощ на техните близки като минимална поддръжка в този сложен миг “, добави той в формалното изказване на фондацията.

В известието се споделя, че сумата ще бъде преведена по банковата сметка на най-близкия жив родственик на всеки умрял във трагичния конфликт в Темпе. Сумата ще се превежда след подаване на документално заявление, съпроводено от съответните удостоверителни документи. Процедурата за кандидатстване стартира от през днешния ден и ще продължи до 2 май 2023 година

При преден конфликт на пътнически и товарен трен в прохода Темпе в Централна Гърция на 28 февруари против 1 март починаха минимум 57 души на възраст сред 20 и 30 години, а десетки бяха ранени. Това е най-тежкият железопътен случай в историята на Гърция, написа Българска телеграфна агенция.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР