Едногодишното момченце, което почина след побой в ромската махала на

...
Едногодишното момченце, което почина след побой в ромската махала на
Коментари Харесай

Пастрокът, убил бебето, го блъскал по главата, защото плачело

Едногодишното момченце, което умря след побой в ромската махала на Пазарджик, е изгубило живота си поради контузия в региона на главата, сочи осъществената аутопсия. Това заяви представителят на МВР-Пазарджик Мирослав Стоянов.

Жестокото ликвидиране е станало в ромската махала "Изгрев ". Роднини закарали в незабавния център на болничното заведение безжизнено едногодишно момченце. То е умряло там, а лекари се обадили на проверяващите защото по телцето имало следи от побой.

Незабавно били арестувани майката на детето М.Х.- 30 година от пловдивското село Триводици и 27-годишният С.Й. от Пазарджик, с който тя съжителствала.

В хода на следствието било изяснено, че дамата постоянно оставяла детето на приятеля си. Момченцето обаче мощно подвластно от нея плакало постоянно. За да го накара на млъкне афектираният мъж употребявал нечовечен способ, като нанесъл удари в региона на главата на бебето.

Всички дейности на проверяващите са докладвани на прокурор от Окръжната прокуратура в регионалния град.

От своя страна магистратите са удължили периода на задържане на мъжа и дамата със 72 часа. Работата по цялостното изясняване на случая продължава, формирано е полицейско произвеждане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР