Едногодишният Оукли бавно се възстановява от успешна операция, оставяйки баща

...
Едногодишният Оукли бавно се възстановява от успешна операция, оставяйки баща
Коментари Харесай

Арън Чалмърс критикува троловете, докато дава информация за операцията на тежко болен син

Едногодишният Оукли постепенно се възвръща от сполучлива интервенция, оставяйки татко си Арън Чалмърс да приказва против онлайн троловете.

Прохождащото дете, което е родено с рядкото генетично разстройство синдром на Аперт, неотдавна претърпя интервенция в Ливърпул за дрениране на зараза на главата и гърба му, до момента в който се бореше със сепсис. В профила си в Instagram във вторник, 21 май, Арън разкри, че процедурата на дребното му момче е била сполучлива.

„ Той е доста замаян, към момента е в интензивното поделение “, сподели 36-годишният мъж, споделяйки очакванията си да върне Оукли на верния път и към възобновяване. „ Оукли се оправя ужасно “, добави Арън. Това обаче беше и опция за любящия баща да отговори на омразните мнения, които получи в обществените медии.

" Получих известия какъв брой съм непоносим, тъй като не съм в Ливърпул ", продължи той, косвено призовавайки онлайн троловете. Но Арън реши да не обръща внимание на забележките им: „ Слушайте, хората могат да си мислят какв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР