Еднодозовата руска ваксина срещу COVID-19 Спутник Лайт има добър профил

...
Еднодозовата руска ваксина срещу COVID-19 Спутник Лайт има добър профил
Коментари Харесай

Хвалба за Спутник Лайт - била много ефективна при хора със СПИН

Еднодозовата съветска ваксина против COVID-19 " Спутник Лайт " има добър профил на сигурност и основава мощен хуморален (с антитела) и клетъчен имунитет както при серонегативни, по този начин и при серопозивитни пациенти. Това е заключението на оповестено в The Lancet с резултати по отношение на имунизацията. Проучването обаче не е изключително огромно - единствено със 110 участници, като занапред ще има такова в последна фаза (фаза 3) с 6000 участници.

Специално в проучването е очебийно, че при серопозитивни хора имунизацията образува 12 пъти по-бързо имунитет с антитела против свързващата част на спайк протеина на ковид и 54 пъти с обезвреждащи антитела, в сравнение с при други ваксини и в случаи, в които пациентът няма построен какъвто и да е имунитет против ковид (SARS-CoV-2). В изследването се припомня, че обезвреждащите антитела са значим знак за имунитет, който пази от заразяване с COVID-19.
 Руската ваксина Спутник лайт е 70% ефикасна против разновидността Делта Руската ваксина " Спутник лайт " е 70% ефикасна против разновидността Делта
Руската еднодозова ваксина против Ковид-19 " Спутник лайт " демонстрира 70 на 100 успеваемост против разновидността Делта на новия ковид три ме...

Антитела се появяват най-рано на 10-ти ден от слагане на имунизацията, като доближават оптимални стойности дневно 28 и ден 42. Изрично е очебийно, че имунизацията ще защищава и против Делта разновидността на ковид, само че с по-малък резултат.

Освен това - няма нито един случай на съществени странични резултати.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР