Едно време много уважавах учителя Теодосий Теодосиев. Дори съм дарявал

...
Едно време много уважавах учителя Теодосий Теодосиев. Дори съм дарявал
Коментари Харесай

Мицов атакува даскал Тео: Свалете си мръсните ръчички от Нова генерация и Воев!

" Едно време доста уважавах учителя Теодосий Теодосиев. Дори съм дарявал за неговата идея и даже в медийните си участия съм правел каквото мога, с цел да направя идеята известна. Учителят Теодосиев сподели, че ария на " Нова генерация " била спусната от международния скрит план. " Обесете се в неделя " бил неслучаен текст (впрочем за сведения на Теодосиев няма ария " Обесете се в неделя ", а ария " Прилепът ", която е мощно кафкианска и велика), това съобщи музикантът и композитор - Венцислав Мицов, който не сдържа нервите си и изразни гневна позиция, ориентирана към известния физик Теодосий Теодосиев.

75-годишният преподавател от Казанлък си разреши да разяснява ария на една от именитите ни ню уейв групи " Нова генерация ", което беше в прорез с разбиранията на някогашния общински консултант, родом от Кюстендилско.

Венци Мицов, който е приключил консерваторията, показа своето мнение в профила си във Facebook.

Ето и останалата част от мнението на музиканта:

" Учителят Теодосиев може да е талантлив физик, само че имам към него един съвет - да се концентрира в това, от което схваща. Защото изкуството не е физика, не е математика и не е Путин, в случай че учителят Теодосиев понимает то, что я пишу в етот миг.

Та, учителю Теодосиев, давай изявленията, само че имам съвет към пропутинската медийна машина у нас - СВАЛЕТЕ СИ МРЪСНИТЕ РЪЧИЧКИ ОТ " Народоосвободителна въстаническа армия ГЕНЕРАЦИЯ " И ВОЕВ!!!

Ако желаете, ще го напиша и на съветски, че да ме разберете по-добре.

" Човек със спортен екип

грухти из града

с пълен пръст ме сочи

на свойта свиня

и те общително

на гибел ме осъждат

а своето семе

в Москвича развъждат "...
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР