Едно време малките момиченца мечтаеха да станат я лекарки, я

...
Едно време малките момиченца мечтаеха да станат я лекарки, я
Коментари Харесай

Роди ме, мамо, синоптичка !

Едно време дребните момиченца мечтаеха да станат я лекарки, я учителки, я художнички, само че в последните години от ден на ден тийнове желаят да са синоптички. Причината за желанието се крие в приказния живот, който водят мацките, които ни споделят дали ще вали. У нас това наподобява най-привлекателната „ специалност ”, написа „ Уикенд ”.

Забравете за Минчо Празников или починалата към този момент Любка Кумчева. Достолепно изглеждащите синоптици, които споделяха прогнозата за времето, са окончателно в предишното. Замениха ги мацки, които разбиране си нямат от амплитуди, циклони и антициклони, само че за сметка на това се фръцкат от екрана с полички с дължината на салфетка. Нито една от тях не е професионален синоптик, което си е наш феномен.

Днешните родни синоптички са коя от коя по-секси и с по-оскъдно облекло. Момичетата на времето се надпреварват коя ще има по-хубав живот и по-богат мъж.

„ Роди ме, мамо, синоптичка, а аз сама ще си намеря богат брачен партньор! ” – това е максимата на от ден на ден девойки. Причината е известността и по-лесното намиране на богат мъж. Тв ефирът ги прави известни и мечтани от заможни мъже. Нито една от по-младите родни синоптичка не е сама, мома или пък с някакъв елементарен брачен партньор.

С най-влиятелен мъж се уреди Деси Банова – Плевнелиева, която съумя да омагьоса президента Росен Плевнелиев. Къдрокосата русокоска небрежно забременя от някогашния държавен глава, роди и слезе от дребния екран. Деси се отдаде на цели 3 години майчинство, и с право. Блондинката се върна в Нова тв, откакто дребният Йоан стана на 3 години и стартира да върви на детска градина. Разбира се, Деси се уреди със лично предаване и към този момент от няколко години не ни е казвала какво ще бъде времето.



Днес някогашната синоптичка е примерна брачна половинка

Г-жа Плевнелиева е не запомнила за бурното си минало, преди да се кротне до държавника. Когато пробива в малкия екран, Деси Банова се задоволява с любовта на известни свои сътрудници от дребния екран. Веднага след тях обаче стартира да попълня любовния си лист с имената на известни мъже. Сред първите, поддали се на чара и сините й очи, е Димитър Бербатов. Това се случва през 2003 година зад кулисите на церемонията „ Футболист на годината ”, когато синоптичката на Нова телевизия си заплюва футболната звезда и моли Крум Савов да ги запознае. Точно спортният публицист изиграва ролята на сводник и среща колежката си с футболиста от международна големина.

Амбициозната Деси бързо съумява да впечатли Бербо и двамата си разменят телефонните номера. Публична загадка е, че стартират буйна спекулация, която продължава няколко месеца. Връзката им е съвсем публична. Деси не крие, че спи с благоевградчанина, като даже обявява околните си връзки със звездата от дребния екран.

Нападателят стопира да поддържа връзка с момичето от прогнозата за времето на Нова телевизия, откакто научава от вестниците, че блондито излиза редом и с гръцки предприемач. Оказва се, че до момента в който изпраща любовни есемеси на Бербо, синеоката хубавица приготвя почвата и за джиджи-биджи с богаташа от южната ни съседка. Разочарованият Димитър реагира на мига - стопира всевъзможни контакти с палавата русокоска. Волната синоптичка обаче не страда дълго и се мята в прегръдките на много по-възрастния баровец, само че и с него не изкара дълго. След него идва ред на серийния сваляч Крум Савов, който нееднократно се е хвалил, че персонално е тествал всички девойки от прогнозата за времето по какъв начин се оправят в леглото. Крум не прецизира дали половият ураган Банова е била в листата му, само че това някак се подразбира.

Култовият кореспондент Васил Иванов също е част от дългия секс лист на палавата младоженка на Росен Плевнелиев. Двамата имат спекулация в продължение на няколко месеца, когато Васил към този момент е измежду топ репортерите на медията. По това време журналистът е фамилен, само че това не се оказва необикновен проблем за момичето от прогнозата, хукнало на тур из креватите. Когато вижда, че Васил Иванов има проблеми с алкохола, тя го разкарва. След тях къдравелката се връща още веднъж към футболистите, като оплита в мрежите си самия Христо Стоичков, сякаш щастливо женен и напълно сериозен татко на две дъщери. Според градската легенда заварката станала след посещение на Камата в предаването „ Спортен свят ” по Нова телевизия, на финала на което именитият нападател си тръгнал от студиото дружно с Деси, която по това време пособия на спортната редакция. „ Христо Стоичков ме е возил в колата си, само че гаджета не сме били ”, пази се Банова, въпреки че никой не има вяра в платоничната й връзка с Модерния ляв. Някои даже настояват, че са ги виждали да наемат стая в някогашния хотел „ Шератон ”, а Деси се изнизала рано сутринта много разрошена.

Деси Банова – Плевнелиева има и няколко краткотрайни връзки с известни богаташи, само че по този начин и не съумява да се задържи по-дълго в сърцата им. В коридорите на Нова да вземем за пример настойчиво се шушука, че тя е била фаворитка на един от някогашните притежатели – грък, който постоянно прескачал до София, с цел да я вижда. През 2007 година къдрокосата русокоска се загаджи с Ивайло Граховски, който по-късно става татко на щерка й. Той също е предприемач и дружно изкараха към 8 години. Двамата се разделиха в средата на 2015 година, а Деси и някогашния президент разкриха пред медиите, че са интимни през октомври 2017 година Двамата споделят, че са щастливи дружно, а Банова към този момент е загърбила подвизите в леглото с разнообразни мъже и лъска репутето си на сериозна дама. Десислава реализира фантазията на синоптичките – богат и авторитетен мъж.

Синоптичката с буклите Никол Станкулова е различен образец за уредила се с прелестен и богат мъж, което провокира завист и злоба у всяка средностатистическа златотърсачка. От дребна кльощавата моделка е направлявана от амбициозната си майка Елена и не се задоволява с малко. Свалячи на дългокраката хубавица от юношеските й години описват по какъв начин майка й ги прогонвала с думите: „ Кой е татко ти? Никой? Значи и ти си никой, изчезвай... Дъщеря ми ще се ожени за момче от заможно семейство! “. Е, тъкмо по този начин и стана! Станкулова роди две деца и съумя да се омъжи за Теодор Минев – наследник на банкера Цеко Минев. Теодор е няколко години по-млад от Никол, хубав, синеок, интелигентен и богат. Какво повече да желае? Красавицата трепери да резервира брака им, както и мястото си в Нова тв, където от години споделя прогнозата за времето. С първата си бременност амбициозната Никол беше единствено 3 месеца по майчинство, след появяването на втората си щерка изкара цяла една година от опасения някой да не я измести от прогнозата за времето.



Никол Станкулова постоянно е имала връзки единствено с милионерски наследници

Другата синоптичка на Нова тв Гери Малкоданска също води баснословен живот, фантазия за множеството млади девойки. Къдравелката първо беше гадже на сина на Ахмед Доган – Демир, само че се разделиха след няколкогодишна връзка. После красивата моделка се хвърли в обятията на дизайнера Алекс Ковачев, като се кълне, че не е била тя повода за развода с първата му жена. Стилистът на милионерските домове върти доста сполучлив бизнес с обзавеждане и печели солидни суми годишно. Гери живее в лукс, който споделя всекидневно от профилите си в обществените мрежи. Освен това тя печели добре и от реклами в обществените мрежи.



Малкоданска роди две деца от дизайнера Алекс Ковачев

Най-дългокраката синоптичка Натали Трифонова се изявява в Би Ти Ви. Красавицата е най-млада измежду колежките си и пръска доста съблазън от дребния екран. Тя е идеал на доста мъже и ненавиждана от още повече дами. Преди да застане пред картата, Натали се изявяваше като танцьорка в столични нощни заведения, а върхът на кариерата й бе като част от балета на „ Х Фактор ”. Единствената публична връзка на Трифонова е с младия турски милионерски правоприемник Доан Хасан. Двамата се разделиха преди няколко години и от този момент хубавицата не обявява интимните си тръпки, само че съгласно столични клюкари се люби единствено с богати и много авторитетни мъже.



Натали е най-секси синоптичката. На фотографията е с майка си Ванина

Най-прясната синоптичка е Лора Георгиева. Брюнетката се опитваше да пробие в медиите от много години и най-сетне съумя. 35-годишната хубавица постоянно се е любела с богаташи. Първият й брачен партньор – милионерът-измамник Борислав Манджуков, е показно убит през 2014 година. Той бе погубен с два патрона пред общия им дом с Лора и щерка им Мишел в столицата. В престъпните летописи Манджуков остава прочут като варненски предприемач и притежател на чейнджбюра, верига заведения за хранене, нощни заведения и заведения. Приживе имаше рекордно доста досъдебни производства и висящи каузи. Беше хванат като част от проведена незаконна група, занимаваща се с незаконен трафик на цигари от над 22 милиона къса през 2011 година, с което е ощетил държавния бюджет с над 8 милиона лв., оповестиха тогава проверяващите.



Лора Георгиева си пада единствено по богаташи

Три години по-късно тя захвърли траура и мина под венчилото наново, вричайки се във безконечна честност още веднъж на паралия. Вторият й мъж – Деан, е огромен предприемач, собственик на няколко нощни заведения и строителен бизнес в Бургас. Двамата станали двойка единствено 2 години след гибелта на Боби, когато се заприказва, че овдовялата Лора мизерства. Бракът й с богаташа не просъществува дълго и през днешния ден амбициозната дама още веднъж е на пиацата на живота в търсене на персонално благополучие.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР