Едно вече е сигурно: телефонът на Алексей Петров е бил

...
Едно вече е сигурно: телефонът на Алексей Петров е бил
Коментари Харесай

Едно е ясно: Телефонът на Алексей е бил разкодиран

Едно към този момент е несъмнено: телефонът на Алексей Петров е бил разкодиран.

Това оповестиха от Биволъ на своята фейсбук страница. Констатацията е отпратка към изтеклите в медиите записи на „ Продължаваме промяната ”, в които се приказва за съществуването на „ кеш ” и в които се чува глас, мощно наподобяващ този на убития Алексей Петров.

С тази обява от едно изречение от Биволъ в действителност загатват, че точно Алексей Петров е правил записите на водачите от Политическа партия. Веднага след обществения разстрел на Петров ДАНС започнаха с опитите да разкодират телефона му. След неуспеха, който претърпяха, дори се обърнаха за помощ към ФБР.

„ Ще ни кажат единствено това, което желаят, а то ще е нищожно и всичко ще се потули както постоянно ”, скептични са обаче читателите в мненията под поста.

„ Те и тефтерчето на Златанов откриха, но след това " услужливо " някой го " открадна " или по евентуално - унищожи! ”, напомня пък Златка Пенева.

„ Как па по този начин баш преди изборите го разкодираха! ”, чуди се Петър Душанов. „ С народ като нашия, каквото и да стане, все ще е наред, нищо не става от нас, слаб материал ”, обобщава Мирослав Златев. 

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР