Едно управление не трябва да разрешава кризи, то не бива

...
Едно управление не трябва да разрешава кризи, то не бива
Коментари Харесай

Президентът: Пожарите в държавата се гасят с оставки и пари

" Едно ръководство не би трябвало да позволява рецесии, то не трябва да позволява те да пораждат. Много е значимо да има различен метод – с ясна визия, с експертиза, промени и воля, тъй като да удържаш властта и да управляваш дейно са две разнообразни неща ". Това съобщи президентът Румен Радев пред публицисти в Белово, където беше помолен да разяснява задържането на министъра на околната среда и водите и оставката му по отношение на водната рецесия в Перник.
„ Не се меся в работата на съда и на прокуратурата, само че чакам освен показност, чакам дейно и всеобхватно следствие. Очаквам разрешаване на тази рецесия в интерес на жителите на Перник и освен на тях, тъй като хиляди българи са изправени пред същия проблем “, съобщи Румен Радев и добави, че цели села са на воден режим от години.
Президентът още веднъж акцентира, че неналичието на бистрота, отчетност и отговорност води до разпад на държавността и протичащото се в Перник е единствено най-видимият резултат от подобен жанр на ръководство. „ Пожарите се гасят с оставки, разпределяне на пари и отсрочване, само че виждаме по какъв начин такива похвати към този момент изчерпват своята успеваемост, тъй като проблемите остават “, съобщи Румен Радев и уточни, че описът с проблеми в страната може да се добави с образци от доста други браншове като нерегламентираните сметища, африканската чума по свинете, проблемите в енергетика, опазване на здравето, обучение. 
Не е добре да се бърка Националната работа за защита с частна охранителна компания, съобщи президентът Радев в отговор на въпрос за законопроекта на Движение за права и свободи, обвързван с активността на НСО.
 Държавният глава Румен Радев беше в Белово във връзка 142 години от освобождението на града и на Беловския край.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР