Едно смело, силно и красиво момиче от гр. Добринище превзе

...
Едно смело, силно и красиво момиче от гр. Добринище превзе
Коментари Харесай

Здравка Парапунова от Добринище ограви фен класацията за най-красив гол в австрийския футбол за 2023г.


Едно самоуверено, мощно и красиво момиче от гр. Добринище завладя класацията на австрийската национална медия ORF Vorarlberg за най-красив гол на футболното състезание на Австрия през 2023 година.
Здравка Парапунова играе в женския тим на Спортен клуб Лустенау/Дорнбирн. Миналата година тя означи от воле един от най-впечатляващите голове в австрийското състезание. Заради него, Здравка е включена в класацията, паралелно с най-хубавите голмайстори в Австрия. Освен нея, са включени още две дами, отличили се с точни попадения.
Присъствието на дами в класацията ORF Vorarlberg е казус. А Здравка го прави още по-запомнящ се, тъй като изпреварва останалите деветима с цели 39% в онлайн гласуването на почитателите. Футболните фенове дават желанието си за нашето момиче изрично. Вторият в класирането е с 29%, а всички останали са под 6%. Крайното класиране на журито е напълно друго от мнението на почитателите и Здравка остана без премия.
Но, както прилича на същински състезател и член на българския женски народен отбор по футбол, Здравка Парапунова с достолепие приема това решение. Тя е горда с номинацията и с наличието си в ранглиста паралелно с най-хубавите футболисти в Австрия и е откровено признателна за поддръжката на почитателите.
Всички нейни съграждани от Добринище и Банско са извънредно горди с достиженията на Здравка, в чиито бъдещи триумфи не се съмняват и й пожелават да бъде здрава и решително да върви напред.

В. Василев

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР