Едно семейство получи коледен подарък месец по-рано. 4000 лева ще

...
Едно семейство получи коледен подарък месец по-рано. 4000 лева ще
Коментари Харесай

Вярвайте в доброто! Непознати зарадваха с кола самотна майка с 2 деца

Едно семейство получи коледен подарък месец по-рано. 4000 лв. ще оказват помощ на самотна майка да води и взима от градина двете си деца. А зад концепцията стои Мечо Пух – воин, с който към този момент сме ви срещали.

" Рано или късно в живота на всеки човек се появява Мечо Пух! ".Вече сте виждали получателя на това писмо – в обществените мрежи или на дребния екран. Героят на една майка с две деца, която получи непредвиден подарък от чужд – автомобил.

Също като анимационния воин, Георги носи положително сърце. И влезнал един път в спиралата на положителното, той е на път още веднъж да зарадва с автомобил някое семейство, осведоми Нова тв.

" Дори да изкарваш пари в столицата, от време на време не съумяваш да събереш сума, с цел да си купиш кола. Точно подобен човек ми би трябвало на мен – да му оказа помощ с мъничко ", споделя Георги, който се крие зад прякора Мечо Пух. В новата му идея към този момент са повярвали десетки хора. Сред тях - и Валентин.

" Имам доведена щерка, която е с ТЕЛК, на която и страната е пособия, и другари са помагали – и взех решение, че и аз ще оказа помощ ", споделя той.

Трогнати от историята на уединен татко, който устоя децата си като свири на дудук на улицата, групата доброволци събират 4300 лв.. Но тогава таткото изчезва. 

" Може би се е тормозил, че ще му подарят нещо – не знам, още не мога да се свържа с него. И тогава един от донорите, който беше дарил пари за колата, ми писа, че в действителност и той има потребност ", споделя още Георги.

Този донор в действителност е самотна майка с две деца. Месечно отделя към 300 лв., единствено с цел да ги заведе и прибере от детска градина. Историята и известието й до Мечо Пух трогват групата от доброволци и решението е взето. Преди да " закара " подранилия фамилен коледен подарък при двете си деца, тя също прави " непретенциозен ", по думите й, жест към техния нов воин. С едно писмо:

" Появи се той - същински Мечо Пух...  И ми вдъхна вяра. Надежда, че положителното надвива! Че колкото и сив да наподобява света, постоянно от някъде ще се появи някой баснословен воин! ". И както приключва писмото на една признателна майка до актуалния Мечо Пух – " положителното е заразно ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР