Едно събитие разбуни духовете в града под тепетата тази седмица

...
Едно събитие разбуни духовете в града под тепетата тази седмица
Коментари Харесай

Габриела - едно добро дете, кривнало от пътя от глупост, или типичен представител на младото поколение?

Едно събитие разбуни духовете в града под тепетата тази седмица - Габриела Медарова помля 10 коли, след които и нейната лична, с джип БМВ, благосъстоятелност на нейния другар . Освен броя на повредените коли, безпокойствие будят още няколко обстоятелството към въпросното пътнотранспортно произшествие пред " Оазис " 4 в " Южен ". А точно това, че след него служители на реда вършат проби за алкохол и опиати на 20-годишната лидерка, които се оказват позитивни . Като към това прибавим и мнението на очевидци, които настояват, че са забелязали същия джип малко по-рано в неделя сутринта да нарушава закона за придвижване по пътищата и в региона на Сточна гара, ще добием визия за какво публичното мнение се надигна против младата жена.

Още на идващия ден, при визитата си в Пловдив, основният прокурор на републиката Сотир Цацаров изясни, че в сходни случаи законът би трябвало да бъде не просто непоколебим, а нечовечен . И добави, че всичко е въпрос на съзнание. В четвъртък родителите на момичето обявиха в коридорите на съда, че тя е едно доста положително и прелестно дете , нерецидивист и неубиец, което е позволило неточност от нелепост, по стичане на събитията и поради възрастта. Най-нормална реакция на майка и татко, които инстинктивно пазят щерка си. Майката апропо е била помолена от момичето да каже, че тя е карала БМВ-то, само че дамата твърдо е отказала. За да й е за урок - както се изрази по-късно .

Самата Габриела съобщи в коридорите на Темида, че съжалява за постъпката си, и то доста . Според проверяващи при първичните разпити тя е обяснила, че е била ядосана поради неуреден хонорар от страна на заведението, в което работи и по тази причина си е разрешила да използва алкохол, а на джипа се е качила, тъй като нямала пари за такси. Марихуаната била изпушила за утешение след злополуката - също съгласно нейни изказвания.

В последна сметка Пловдивският областен съд я освободи против парична гаранция в размер на 20 000 лв. , която следва да бъде платена в период от 10 дни от взимането на решението. По този мотив юристът на Медарова - Орлин Търновалийски, сподели, че тя е непостижима за клиентката му . Каква ще бъде ориста на Габриела ще реши съдът по време на делото, което следва. Най-хубавото в цялата обстановка е, че няма нито един потърпевш човек. Друг плюс, които обаче към този момент е единствено научен, е в случай че девойката в действителност си вземе поука от неприятните за нея събития и промени някои свои привички.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР