Едно птиченце ми каза каква е схемата с допълнителните машини,

...
Едно птиченце ми каза каква е схемата с допълнителните машини,
Коментари Харесай

Слави Василев: Сценарият е бил допълнителните машини да се озоват до сертифицираните, за да гръмне някой бомбата, че вотът се фалшифицира

" Едно птиченце ми сподели каква е схемата с спомагателните машини, която изплува през днешния ден, една седмица преди вота. Това написа в профила си във Facebook политологът Слави Василев и разкрива въпросната „ скица “:

Фирмата снабдител - Сиела Норма, поръчва допълнители машини по свое убеждение (и по нечия заявка). Сценарият е бил тези спомагателни машини да се озоват до сертифицираните устройства, с цел да може някой да гръмне бомбата, че се фалшифицира вотът чрез съществуването на спомагателни, нерегистрирани машини.

Не знам дали следите, само че от няколко дни някогашният министър председател приказва по какъв начин “машините били пипани ”. И е трябвало внезапно, няколко дни преди изборите, евентуално във вторник, ГЕРБ да излезнат с инфомрацията по какъв начин в склада “са открити ” спомагателни машини до сертифицираните.

Само че през днешния ден, един съзнателен човечец, пазачът отговарящ за входа на склада, където се съхраняват сертифицираните машини за вота, вижда, че се доставя и “друга стока ” - въоросните допълнители устройства, които не били упоменати в протокола, с който той разполагал. Осъмнил се тъй като имало един тир допълнително. Алармира. Машините не стигат до охранявания склад, където са сертифицираните устройства. Остават на открито, където са и сега. През това време поръчалите абсурда схващат, че схемата е секнала, и вземат решение мигновенно да разгласят, че ги били “хванали по боксерки ”.

От Сиела Норма (фирмата доставчик) споделят, че нямат право да разясняват, защото “подлежели на глоба ”. Документите разменени сред ЦИК и Сиела Норма - информация представена от БТВ новините от емисията доскоро, демонстрират, че машините са благосъстоятелност на доставчика. Същите обществено декларира само, че машините били за “Албания, Грузия и за други дейстости ”.

ЦИК споделят, че не знаят какви са тези машини и същите 228 устроиства нямат общо с вота. ЦИК не е възлагало на доставчика - Сиела Норма, да поръчва каквито и да е било спомагателни устройства.

Сещай се какво е трябвало да стане. Да се внесе неизясненост и подозрение за имитация на вота директно преди неговото осъществяване, с цел да може хората да се демотивират и да не гласоподават. Кой има интерес от това оставям на въображението на всеки един от Вас. За проверяващите публицисти в другарската ми листа - разберете на какво съображение Сиела Норма поръчва тези спомагателни машини и кой е платил за тях.

А от мен, гласувайте идната неделя тъй като страната ни в действителност е превзета от мутрите.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР