Едно предизвикателство за спестяване може да ви помогне да спестите

...
Едно предизвикателство за спестяване може да ви помогне да спестите
Коментари Харесай

Предизвикателството за спестявания може да ви накара да отделите £780 тази година - и то започва само с £10

Едно предизвикателство за икономисване може да ви помогне да спестите £780 тази година - и то стартира с обособяване единствено на £10.

Предизвикателството за 12-месечно икономисване ви кара да отделите £10 през януари – което значи, че не е прекомерно късно да започнете в този момент – преди по-късно да увеличите какъв брой спестявате с спомагателни £10 всеки месец до декември. Така че за февруари ще спестите £20, по-късно £30 през март и по този начин нататък, до момента в който спестите £120 през декември.

Ако изпълнявате предизвикването всеки месец, ще спестите £780 декември. Това може да ви бъде потребно за Коледа или в случай че имате някакви други дълготрайни цели за икономисване. Ето по какъв начин се разпределя:

Общо: £780

Ако това предизвикателство не е за вас, има доста други игри за спестявания, които можете да изпробвате тази година. Например предизвикването за спестявания от 1 пенс ви разрешава да спестите 1 пенс на 1 януари, по-късно 2 пенса на 2 януари и 3 пенса на януари 3 - и по този начин нататък до £3...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР