Едно положително развитие в неотдавнашното покачване на цените е, че

...
Едно положително развитие в неотдавнашното покачване на цените е, че
Коментари Харесай

HELOC срещу жилищен заем: Кое е най-доброто за консолидиране на дълга?

Едно позитивно развиване в неотдавнашното повишаване на цените е, че доста притежатели на жилища в този момент имат доста повече личен капитал. Средният собственик на ипотека в този момент има $299 000 личен капитал, от които $193 000 могат да бъдат изтеглени, което значи, че биха могли да заемат толкоз, до момента в който към момента имат 20% личен капитал в дома си.

Притежаването на този капитал може да бъде скъпо, да вземем за пример в случай че желаете да извършите огромна първична вноска за идващия си дом. Но също по този начин може да бъде потребно да се употребява в този момент, когато се употребява рационално. Например, в случай че имате дълг с висока рента, като дълг по кредитна карта, може да се възползвате от вземането на кредитна линия за личен капитал (HELOC) или заем за личен капитал за консолидиране на дълга.

HELOC обаче и жилищните заеми не са взаимозаменяеми. HELOC дават кредитна линия, от която можете да вземете назаем при нужда, нормално с интервал на заплащания единствено с лихви, последвани от пла...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР