Едно от звездните бебета у нас ще става генерал. Синът

...
Едно от звездните бебета у нас ще става генерал. Синът
Коментари Харесай

Синът на Джулиана Гани тръгна по стъпките на ген. Мутафчийски

Едно от звездните бебета у нас ще става военачалник. Синът на Джулиана Гани проходи и предопредели ориста си на дълго чакания в фамилията прощъпулник, написа burgas24.com.

Според традицията неговата специалност ще бъде обвързвана с това, което първо хване от масата с наречени предмети. Малкият Давид си избра фигура на боец, което известната му майка е нарекла за министър на защитата или боен в специфичните елементи. Гостите обаче бяха безапелационни – военачалник ще е!

Джулиана описа, че очаквала момчето ѝ да хване маска и да стане артист, тъй като от дребен демонстрира артистични заложби и е бебето в България с присъединяване в най-вече реклами и излъчвания. Същото предсказа и Петър Байков – обичаният глас от дублажа на най-известните анимации, а таткото се надявал да посегне към портфейла и да стане сполучлив предприемач.

Военните от най-елитния ешалон обаче също имат огромно телевизионно наличие, тъй че напълно несъмнено е, че Давид ще бъде под светлината на прожекторите още дълго време.

" Давид е одрал кожата на татко си Илиян, тъй че най-вероятно ще стане здрав като татко си и ще обръща внимание на тялото си като майка си “, разясниха пък хората и прибавиха, че измежду инфлуенсърите сега само Давид може да бъде конкуренция на мама Джули, която продължава да бъде измежду моделите с най-вече почитатели в Инстаграм. Конкуренция и прави само Алекс Петканова, на която Джулка е кума.

На купона участваха редица топ лица от родния елит като се съблюдаваха всички противоепидемични ограничения.

Водещ на събитието беше журналистът Антон Стефанов, който този път беше избрал за чаровника играчка, която споделя приказки и брои. Влогърът Мъци изненада Давид с пиано, Алекс и Дани Петкованови също бяха приготвили няколко чанти с играчки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР