Едно от златните момичета, спечелили бронзов медал на олимпиадата в

...
Едно от златните момичета, спечелили бронзов медал на олимпиадата в
Коментари Харесай

Гимнастичката Цвети Найденова с таен обожател

Едно от златните девойки, спечелили бронзов орден на олимпиадата в Рио, се похвали с красиви червени рози. Цуцката, както самата тя се назовава, явно е трогната от жеста и сияе с цветето в ръка. Феновете й към този момент показват подозрение дали тя още веднъж не е влюбена.

От няколко месеца гимнастичката е без гадже и до този миг се радваше на свободата си. За последно тя бе дружно с рапъра Марсел, който е прочут с дебелашки текстове и не изключително стойностни части, а клиповете на песните му са на ръба на порното. Връзката сред него и Цвети не се харесваше на шефката на федерацията Илиана Раева. Според нея тя разваляла имиджа на ансамбъла, написа "България Днес ".

Цуцката се пенсионира като гимнастичка и думата на Раева към този момент не е закон за нея. Тя прекара цяло лято в пътешествия и почивки на морето, като главно бе в женска компания. Но по всичко наподобява, че няколко месеца след тежката си разлъка с Марсел тя е подготвена за ново предизвикателство в любовта. Както множеството си колежки от ансамбъла Цуцката си пада по неприятни момчета. Преди Марсел, прочут с "хитовете " си "Животът е пари ", "Мангизи " и "Ташак работа ", гимнастичката ходеше с герой. В медиите тя бе свързвана и с Любомир Симеонов - Любо Чука, само че след това стана ясно, че двамата са просто другари.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР