Едно от загиналите момчета при зверската катастрофа в Неделино е

...
Едно от загиналите момчета при зверската катастрофа в Неделино е
Коментари Харесай

Трагедията е неописуема: Разбра се кои са загиналите край Неделино трима младежи

Едно от починалите момчета при зверската злополука в Неделино е имало рожден ден. Компанията е тръгнала от златоградското село Долен към родопския град, само че все още към момента не е ясна каква е била крайната точка на маршрута им, оповестява 24smolian.com.

Загиналите момчета са 27-годишният Борислав Х., 26-годишният Мартин К. и 24-годишният Огнян С. Тримата са пътували в лек автомобил „ БМВ”. Инцидентът е станал към 22 часа. Според очевидци, колата се е движила с висока скорост. В региона на някогашния боен цех, най-вероятно лидерът губи надзор.

„ Колата се е движила на зиг-заг. Срещу нея излиза микробус, тръгнал за стока към Кърджали. Водачът набива спирачки, само че „ БМВ”-то се блъска странично в буса на правия участък”, описаха за 24smolian.comжители на Неделино.

При удара едно от момчетата изхвърча от прозореца на автомобила и умира на място. Екипи на Спешна помощ от Неделино и Златоград се пробват в продължение на час да реанимират лидера. Въпреки напъните им обаче, пострадванията на момчето са толкоз съществени, че то губи живота си.

Страшна панорама: Първи СНИМКИ на размазаното БМВ ковчег, погребало трима младежи край Неделино

По-късно в болничното заведение в Златоград издъхва и третият пасажер в немското возило. Шофьорът на буса е закаран в болничното заведение в Кърджали с леки пострадвания, само че е оставен под наблюдаване. Той е бил съпроводен до лечебното заведение от кмета на Неделино Боян Кехайов.

„ Реакцията на екипите бе светкавична. Медиците направиха всичко допустимо, само че пострадванията на момчетата бяха извънредно тежки”, уточни за 24rodopi.com кметът Боян Кехайов.

„ Много постоянни, хубави момчета. Работеха в строителството. Отивали са на дискотека в Неделино. Трагедията е неописуема”, описаха за 24smolian.com поданици на село Долен, откъдето са трите млади момчета, които починаха при тежка злополука в Неделино.

Община Златоград разгласи ден на печал в памет на починалите. Кметът на Златоград Мирослав Янчев изрази подготвеност при потребност да окаже помощ на почернените фамилии.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР