Едно от задълженията ми като министър е да мотивирам служителите

...
Едно от задълженията ми като министър е да мотивирам служителите
Коментари Харесай

Валентин Радев: Работим много мотивирано и ще разкрием похитителите на Адриан

Едно от отговорностите ми като министър е да стимулирам чиновниците в Министерство на вътрешните работи. Заплатата е едно от изискванията за мотивация. Най-вероятно ще им дадем повече пари. По това нямаме спор със синдикатите. въпросът е по кое време и с какъв брой да стане това. Аз не един път съм им казавал да ми дадат причини, с цел да ги показва на финансовия министър. Винаги съм казвал на синдикатите, че съм открит и диаологичен. Призовавал съм ги да споделят проблемите и да ги решаваме.

Това сподели в предаването "120 минути " по БТВ вътрешният министър Валентин Радев Валентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи. Роден е на 6... към профила. "Продължавам да настоявам, че страната е по-силна от похитителите. Всички работим доста старателно и съм сигурен, че разкрием тези нарушители. Това са едни от най-сложните и най-трудни за следствие закононарушения. Много по-напред сме в този вид следствия и се надявам, че няма да се случи друго такова похищение. Правим всичко допустимо. Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила е приел бащата на Адриан в резиденция Бояна. По-добре там, в сравнение с нарушителите да знаят какво се случва. Няма нищо правилно в изказванията, че сме оставили Тони Златков да се оправя самичък. Не мога да давам информация. Разберете ме. Слушат ме и едните, и другите. Ще бъдем безкомпромисни и работим доста стимулирано. Последните интервенции в страната нямат общо с отвличането. Това са рутинни акции ", разяснява тематиката за отвличането на Адриан Златков министърът.

"Антикорупционният закон ще бъде доста порядъчен. Съгласен съм, че законите не би трябвало да се трансформират толкоз постоянно, само че просто времето, в което живеем е такова и това се постанова. Моята концепция е да има предварителна защита в дребните обитаеми места. Престъпниците да виждат, че има служители на реда и патрулките обикалят. Така хората ще се почувстват по-скойни ", разкри Радев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР