Едно от условията за преговори за бъдещо правителство ще бъде

...
Едно от условията за преговори за бъдещо правителство ще бъде
Коментари Харесай

БСП ще подкрепи нов кабинет на ПП, но при условие


Едно от изискванията за договаряния за бъдещо държавно управление ще бъде възобновяване на договарянията с " Газпром ". Завръщането на " Газпром " не е опасност. Русия не е зложелател на България, те и Съединени американски щати са съперници при доставките на газ. Против сме промяната на един монопол с различен. България има интерес от повече снабдители, които да се конкурират. Това съобщи за " Офанзива "  Румен Гечев от Българска социалистическа партия.
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 387
Той акцентира, че Българска социалистическа партия не поддържа Френското предложение за повдигане на ветото на РСМ, тъй като българският интерес към момента не е предпазен и обезпечен. " България вместо да има поддръжката на своите европартньори, е обект на напън от Франция и Германия. Протоколът е хвърчащ лист хартия, има неутвърдени текстове в скоби. Докато не се види текст с автограф и щемпел като прелиминарен план, няма защо да се радваме. Щяхме да излезем от държавното управление, в случай че това предложение бъде признато от обединението ", изясни той. 

По думите му в комплицираната конюнктура в страната Българска социалистическа партия са длъжни да се отзоват на нова покана за сформиране на ново държавно управление. 

По думите му Нинова не е подвела никого и не е подписала позволение за експорт на оръжие непосредствено за Украйна. " Има напрежение сред Радев и Българска социалистическа партия. Това са разминавания, свързани с държанието на служебните кабинети. Той беше изведен на политическата сцена от Българска социалистическа партия и ние имаме някои искания към него ", изясни Гечев. И добави, че Българска социалистическа партия има задоволително квалифицирани хора да поеме разнообразни министерства. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР