Едно от условията, които представя БСП се нуждае от уважение

...
Едно от условията, които представя БСП се нуждае от уважение
Коментари Харесай

Илияна Йотова: Вземането на решения в избирателните комисии трябва да става с мнозинство от 2/3

Едно от изискванията, които показва Българска социалистическа партия се нуждае от почитание и това е методът по който се вземат решенията в изборните комисии. Досега това е ставало с 2/3 и би трябвало да остане, а не 50+1 както е сега. Така вицепрезидентът Илияна Йотова разяснява в Карлово обстановката към измененията в Избирателния кодекс. И добави "Оттам нататък ще забележим по какъв начин ще е новият състав на ЦИК ".

Според нея най-грозното ще бъде, 100 дни преди европейските избори, да не бъдем европейци - да има пазарлъци за избрани персони, наддаване за едни или други, противоборство и партизанщина сред партиите. Няма да бъде добър сигнал.

По думите на Йотова към момента обаче няма край и обстановката се развива.

Вицепрезидентът е в Карлово във връзка възпоменателната гала за отбелязване на 146-та годишнина от гибелта на Васил Левски. Тя ще се организира на едноименния площад в Карлово и включва боен парад по отдаване на респект с приемане на строя на почетните роти, възпоменателни слова и полагане на цветя пред паметника на Апостола.

След това в НЧ "Васил Левски - 1861 " Илияна Йотова ще участва на спектакъла

"Васил Левски - един несбъднат сюжет ", квалифициран от учениците от СУ "Васил Левски ". Възпоменателното отбелязване на годишнината е под патронажа на вицепрезидента.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР