Едно от централните събития в предизборната кампанията ще бъде в

...
Едно от централните събития в предизборната кампанията ще бъде в
Коментари Харесай

Борисов: Едно от централните събития в предизборната кампанията ще бъде в Пловдив и на него ще присъства Урсула фон дер Лайен

Едно от централните събития в предизборната акцията ще бъде в Пловдив и на него ще участва Урсула фон дер Лайен. Това написа във Facebook Бойко Борисов във връзка подготовката на старта на предизборната акция.

Ето цялостния текст на обявата му:

ГЕРБ - Пловдив са подготвени за старта на предизборната акция. На Пролетния бал на организацията в града под тепетата разговарях с доста хора, които обявиха, че са мощно стимулирани да работят за оптимален резултат на ГЕРБ както на предварителните парламентарни избори, по този начин и на тези за Европейски парламент.

Споделих с тях, че едно от централните събития през акцията ще бъде в Пловдив и централен посетител на него ще бъде шпитценкандидата на Европейската национална партия Урсула фон дер Лайен!

По време на събитието нощес отбелязахме и приема на 114 нови членове в градската организация на ГЕРБ и връчихме членски карти на двамата най-млади (на 19 г.) и на най-възрастния (70 г.) от тях.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР