Едно от топ лицата на БНТ - чаровната и миловидна

...
Едно от топ лицата на БНТ - чаровната и миловидна
Коментари Харесай

Мира Добрева избухна: Марш оттук, копелдак! Нямаш топки

Едно от топ лицата на Българска национална телевизия - чаровната и миловидна водеща Мира Добрева, се оказа не чак толкоз нежна и смирена, колкото наподобява външно. Мокрият сън на 2 генерации мъже сподели " рога " и влезе остро на нейн душманин, който си разреши да я нападне със злостен коментар в обществените мрежи.

Явно русата хала не си оставя " коня в реката " и умее чудесно да се пази.



" Възхищавам се доста на упоритостта на Мира Добрева. След толкоз години в ефир никой не я гледа, само че тя продължава да се натиска да води.. ", написа й консуматор в обществените мрежи. На който русокоската отвръща по този начин: " Ти, в случай че се натиснеш, дали някъде ще те вземат? То в случай че ставаше с натискане, до момента всички да са в малкия екран. Защото с тъпи мнения всеки може. Ама като застанете пред окото на камерата, ви се свиват топките. Дето ги нямате. "

Факт е, че Мира Добрева е от години настояща водеща на Българска национална телевизия, без значение от рокадите в управлението на държавната медия. Отделно съумя да напише две книги, които не престават да жънат немалки триумфи, а в обществените мрежи е измежду най-популярните лица у нас, следват я хиляди нейни почитатели, а всяка нейна обява получава утвърждения.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР