Едно от свежите попълнения в панела на "На кафе" -

...
Едно от свежите попълнения в панела на "На кафе" -
Коментари Харесай

Дарин Ангелов не може да си прости Мариана Попова

Едно от свежите попълнения в панела на "На кафе " - артистът Дарин Ангелов от дълго време е познайник на жълтата хроника. Още преди да се утвърди с функции в киното, той попада в полезрението на медиите като гадже на певицата Мариана Попова. Романът им траял повече от година-две, само че с днешна дата чаровникът не може да си изясни по какъв начин е могъл да подари най-хубавите си години на Попова.

Негови другари са безапелационни, че Дарин изпада в смут, когато се прибирал в годините, когато споделял усеща с певицата. "Беше като обаян от нея, по този начин го влачеше за носа, че беше като чинно момченце в ръцете на мащеха ", разясняват осведомени с връзките им.



Самата Mapиaнa била захласната от любовта си към него и безусловно го обсебвала. До преди години тя даже изтъквала, че Дарин е огромната й обич, само че той надали може да каже същото. Днec звeздaтa oт „ Cтъĸлeн дoм “ е щастливо женен за Aнтoния Pyceвa, от която има прелестна дъщеричка.

on Jun 6, 2020 at 6:51am PDT

"Най-великото нещо на този свят е да обичаш и да бъдеш обичан. Само ти изпълваш със смисъл тези думи. Обичам те, Марси ", хвали половинката си той в обществената мрежа.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР